Κοινωνική ευαισθησία από το σωματείο κρεοπωλών Βέροιας

12 November 2018

Κοινωνική ευαισθησία από το σωματείο κρεοπωλών Βέροιας

Σε μια κίνηση κοινωνικής ευαισθησίας προχώρησε η Συντεχνία Κρεοπωλών Βέροιας, παραδίδοντας πέντε αναπηρικά καρότσια στο Νοσοκομείο Βέροιας. Η δωρεά του σωματείου στο νοσοκομείο πραγματοποιήθηκε την παραμονή της εορτής των Αρχαγγέλων Μιχαήλ και Γαβριήλ,  αγίων προστατών του κλάδου.

Τη δωρεά παρέλαβε ο διοικητής του νοσοκομείου, Τάκης Μαυρογιώργος, ενώ παρόντες ήταν και η διευθύνουσα, Μαρία Παπαϊωάννου και εκ μέρους των εργαζομένων του νοσοκομείου, ο Βασίλης Κωνσταντινόπουλος.

Όπως αναφέρει η ιστοσελίδα verianet.gr ο πρόεδρος της Συντεχνίας Κρεοπωλών Βέροιας, Νίκος Κακαφίκας, τόνισε ότι σκοπός είναι «κάθε χρόνο να βοηθάμε, στο μέτρο του δυνατού. Είμαστε μια μικρή επαγγελματική συντεχνία με περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες, αλλά στο βαθμό που οι συνθήκες μάς το επιτρέπουν, θέλουμε να βοηθάμε».

Ο διοικητής του νοσοκομείου, Τάκης Μαυρογιώργος ευχαρίστησε από την πλευρά του για τη δωρεά, υπογραμμίζοντας ότι είναι μια συγκινητική προσφορά. «Θα σας εγγράψουμε στους Φίλους του Νοσοκομείου», είπε χαριτολογώντας, αφού πρώτα επισήμανε ότι τα μικρά σωματεία συμβάλλουν με τις προσφορές τους στην καλύτερη λειτουργία των δύο νοσοκομειακών μονάδων του νομού.

Παρόντες ήταν μέλη του Δ.Σ. του σωματείου και, εκ μέρους των Επαγγελματοβιοτεχνών Βέροιας, ο Θωμάς Ζιώγας.

Σημειώνουμε ότι η αγορά των αμαξιδίων έγινε από κατάστημα της Βέροιας, κάτι που επισημάνθηκε και ως μήνυμα για τη στήριξη της τοπικής αγοράς.

* Παράλληλα, η Συντεχνία Κρεοπωλών Βέροιας γιόρτασε τους προστάτες αγίους του κλάδου ανήμερα την 8η Νοεμβρίου, αλλά οργάνωσαν και μια κοινωνική εκδήλωση για τα μέλη και τους φίλους της. ΚΛΙΚ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση.

12 November 2018
Banner
Banner