Οι κρεοπώλες της Θεσσαλονίκης και πάλι στα θρανία

09 May 2017

Οι κρεοπώλες της Θεσσαλονίκης και πάλι στα θρανία

Πρωτοποριακή εκπαιδευτική ημερίδα με θέμα "Η εξωστρέφεια: Το κλειδί της επιτυχίας για το κρεοπωλείο" πραγματοποίησε το Σωματείο Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης το πρωί της Κυριακής 07/05/2017  στον 1ο όροφο του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης.

Η ημερίδα υλοποιήθηκε σε συνεργασία με την εταιρία Alpha Plan Consultants και υπό την αιγίδα του Επιμελητηρίου. Εισηγητές της ημερίδας ήταν οι σύμβουλοι επιχειρήσεων Στέφανος Σκλαβενίτης και Αλέξανδρος Μπουζούδης, οι οποίοι μέσα από τη μεγάλη τους εμπειρία και κατάρτιση πάνω στη συμβουλευτική επιχειρήσεων παρουσίασαν τρόπους για να εκσυγχρονιστεί το κρεοπωλείο μέσω διαδικτύου, προωθητικών ενεργειών και ποιοτικής αναβάθμισης των παρεχόμενων υπηρεσιών ώστε να καταφέρει να προσεγγίσει ένα ευρύτερο κοινό.

Στόχος όλων των προτεινόμενων από τους εισηγητές ενεργειών δεν είναι απλά η επιβίωση του κρεοπωλείου εν μέσω οικονομικής κρίσης, αλλά η περαιτέρω ανάπτυξη του με τη δημιουργία ανταγωνιστικών πλεονεκτημάτων που θα το διαφοροποιήσουν από τον ανταγωνισμό.

Τα θέματα που αναπτύχθηκαν στην ημερίδα κέντρισαν έντονα το ενδιαφέρον των συμμετεχόντων και οδήγησαν σε ζωηρό και ουσιαστικό διάλογο μεταξύ εισηγητών και παρευρισκομένων. Στο τέλος, όλοι έφυγαν από την ημερίδα με νέες ιδέες και πολύ τροφή για σκέψη.

 

09 May 2017
Banner
Banner