Οι εφαρμογές της Megasoft σε κρεοπωλείο της Πάτρας

28 June 2018

Οι εφαρμογές της Megasoft σε κρεοπωλείο της Πάτρας

Τις εφαρμογές PRISMA Win της Megasoft επέλεξε το Κρεοπωλείο Κωστόπουλος, ένα από τα πιο γνωστά και πιο παλιά – κάπου μισού αιώνα – κρεοπωλεία της Πάτρας, για τη μηχανογράφησή του. Στην εταιρεία Κωστόπουλος Κρέατα εγκαταστάθηκε η εφαρμογή PRISMA Win Delivery για τις λιανικές πωλήσεις, που καλύπτει πλήρως τις απαιτήσεις του Ν.4492/2017 για αναγραφή της προέλευσης του κρέατος στις αποδείξεις λιανικής και την έκδοση μηνιαίας εκτύπωσης δελτίου αναφοράς Ζ.
Για την παρακολούθηση των χονδρικών πωλήσεων και τον συνολικό έλεγχο της επιχείρησης και της εμπορικής δραστηριότητας εγκαταστάθηκε η εφαρμογή PRISMA Win Εμπορική διαχείριση. Παράλληλα, προκειμένου η επιχείρηση να επιβραβεύσει την εμπιστοσύνη των πελατών της επέλεξε τη διαχείριση PRISMA Win Loyalty card εγκαθιδρύοντας ένα πρόγραμμα συλλογής και εξαργύρωσης πόντων σε κάθε τους αγορά. Τη σχεδίαση και υλοποίηση του έργου ανέλαβε ο εξουσιοδοτημένος συνεργάτης της Megasoft στην Πάτρα Digital World (Argitis Group of Companies p.c.).
Η εξοικονόμηση χρόνου και χρήματος με τις αυτοματοποιημένες διαδικασίες και την αυτόματη ενημέρωση των ζυγιστικών, η ταχύτητα στην εξυπηρέτηση των πελατών με τη χρήση barcοde και η εξαγωγή λεπτομερών στατιστικών πωλήσεων που δίνουν ξεκάθαρη εικόνα για την πορεία της επιχείρησης, είναι μόνο μερικά από τα οφέλη που αποκόμισε ο 3ης γενιάς ιδιοκτήτης της οικογενειακής επιχείρησης Νικόλαος Κωστόπουλος που ανέφερε: "Με το PRISMA Win Delivery καλύπτουμε πλήρως τις ανάγκες του ν. 4492/2017, ενημερώνουμε αυτόματα τα ζυγιστικά για κάθε αλλαγή τιμών ή νέο είδος. Με το module Loyalty Card, ανταμείβουμε τους πιστούς μας πελάτες και τους προσφέρουμε ειδικές εκπτώσεις και δώρα."
Τα προϊόντα του κρεοπωλείου Κωστόπουλος έρχονται στο σπίτι, στο γραφείο, ή όπου άλλου επιθυμεί ο πελάτης φρέσκα και στην υψηλότερη ποιότητα και μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος που διαθέτει το κρεοπωλείο στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.kreata.eu

28 June 2018
Banner
Banner