Ο ρόλος των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην ιστορική πορεία της Ελλάδας

29 March 2019

Ο ρόλος των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην ιστορική πορεία της Ελλάδας

Εκδήλωση εορτασμού για τα 100 χρόνια από την ίδρυση της, διοργανώνει η Γενική Συνομοσπονδία Επαγγελματιών, Βιοτεχνών, Εμπόρων Ελλάδας - ΓΣΕΒΕΕ. Η εκδήλωση πραγματοποιείται την Τρίτη 2 Απριλίου 2019, ώρα 19:00, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών και τελεί υπό την αιγίδα του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου.

Το θέμα της εκδήλωσης είναι: «1919-2019: 100 χρόνια ΓΣΕΒΕΕ: Η ιστορία μας, ιστορία του τόπου μας» και στόχος να αναδειχθεί η σημασία του συνδικαλισμού των επαγγελματιών, βιοτεχνών και εμπόρων της Ελλάδας, αλλά και γενικότερα ο ρόλος των μικρομεσαίων επιχειρήσεων στην ελληνική κοινωνική και οικονομική δομή.

«Η επέτειος των εκατό χρόνων από την ίδρυση της ΓΣΕΒΕΕ θελήσαμε και προσπαθήσαμε να αποτελέσει μια ανάπαυλα προβληματισμού και σκέψης, μέσα στον διαρκή κοχλασμό των γεγονότων. Να δούμε από που ερχόμαστε, ποιοι είμαστε, τι εκπροσωπούμε, τι θέλουμε να κάνουμε και πως μπορούμε να βαδίσουμε ενωμένοι και αποτελεσματικοί…» τονίζει χαρακτηριστικά ο Πρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ, κ. Γιώργος Καββαθάς.

Στο επίκεντρο της εκδήλωσης θα βρεθεί η ιστορία της ΓΣΕΒΕΕ μέσα από μια οπτικοακουστική παρουσίαση για την εκατονταετή πορεία της, την αφήγηση της οποίας θα κάνει ο Ρένος Χαραλαμπίδης και τη μουσική επιμέλεια ο Δημήτρης Μυστακίδης.

Για την είσοδο απαιτείται προσωπική ονομαστική πρόσκληση.

29 March 2019
Banner