Ο ΟΚΑΑ χορηγός της μεγάλης γαστρονομικής γιορτής της Αθήνας, Τaste of Athens

25 September 2018

Ο ΟΚΑΑ χορηγός της μεγάλης γαστρονομικής γιορτής της Αθήνας, Τaste of Athens

Με τη χορηγία όλων των νωπών πρώτων υλών (κρέας, ψάρι, φρούτα και λαχανικά), σε συνεργασία με τις εξειδικευμένες επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται στην Κεντρική Αγορά Αθηνών, Δεντάκης Α.Ε., Καραντινός Α.Ε., Μαρτσούκος Α.Ε., Μενέλαος Φρούτα ΕΠΕ, Το Κρεοπωλείο της Αγοράς, Creta Fish, θα πάρει μέρος στο φεστιβάλ Taste of Athens ο Οργανισμός Κεντρικών Αγορών και Αλιείας (ΟΚΑΑ).

Το Taste of Athens (Αθήνα, 27 έως 30 Σεπτεμβρίου 2018) είναι η ελληνική εκδοχή της σημαντικότερης διεθνούς γαστρονομικής εκδήλωσης (Taste Festivals), που διοργανώνεται σε περισσότερες από είκοσι μεγάλες μητροπόλεις του πλανήτη (Λονδίνο, η Νέα Υόρκη, το Παρίσι, το Μιλάνο, το Ντουμπάι, το Μαϊάμι, το Λος Άντζελες, το Χονγκ Κονγκ κ.ά.). Για τέσσερις ημέρες, στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, 12 από τα κορυφαία αθηναϊκά εστιατόρια -ορισμένα από τα οποία έχουν βραβευθεί με αστέρια Michelin- θα εγκαταστήσουν στα ειδικά διαμορφωμένα κιόσκια μια pop-up εκδοχή τους, σερβίροντας ένα ειδικό μενού γευσιγνωσίας με μερικά από τα εμβληματικά πιάτα τους σε προνομιακές τιμές.

Στο deli market περίπτερο του ΟΚΑΑ, οι επισκέπτες μπορούν να συναντήσουν τις επιχειρήσεις και να εξερευνήσουν μια μεγάλη ποικιλία εξειδικευμένων και premium φρέσκων υλικών.

Επιπλέον, στην παιδική ζώνη, με τη χορηγία του ΟΚΑΑ, ένας πραγματικός λαχανόκηπος περιμένει τα παιδιά για να γνωρίσουν από κοντά τα διαφορετικά είδη λαχανικών και φρούτων.

Στο πρόγραμμα Taste for Kids, (Παρασκευή – Σάββατο – Κυριακή, 12:30 – 13:30 & 18:30 -19:00), ο γνωστός σεφ Αλέξανδρος Παπανδρέου και η συνεργάτης του ΟΚΑΑ, διατροφολόγος Αστερία Σταματάκη, θα περιηγηθούν με τα παιδιά στο λαχανόκηπο, θα δημιουργήσουν συνταγές, και θα μιλήσουν για τα οφέλη της σωστής διατροφής, μέσα από ένα παιχνίδι χρωμάτων, με δώρα και εκπλήξεις.

25 September 2018
Banner