Νέος κύκλος κατάρτισης από την ΠΕΤΕΤ τον Δεκέμβριο

31 October 2016

Νέος κύκλος κατάρτισης από την ΠΕΤΕΤ τον Δεκέμβριο

Την έναρξη νέου κύκλου κατάρτισης τον Δεκέμβριο 2016 ανακοινώνει η διοίκηση της Πανελλήνιας Ένωσης Τεχνολόγων Τροφίμων – ΠΕΤΕΤ και προσκαλεί τα μέλη της αλλά και άλλους ενδιαφερόμενους απ’ τον κλάδο των τροφίμων να δηλώσουν συμμετοχή.

Χώρος διεξαγωγής των σεμιναρίων είναι η Σιβιτανίδειος Σχολή Τεχνών και Επαγγελμάτων (Θεσσαλονίκης 151, Καλλιθέα), απέναντι από τον σταθμό ηλεκτρικού σιδηροδρόμου Καλλιθέας και η θεματολογία είναι:
1. Τεχνολογία και Ποιοτικός Έλεγχος Μελιού – Κακός Ιωάννης: 5 ώρες, Πέμπτη 8/12, 16.30-21.10
2
. Αρχές Κοστολόγησης Παραγωγής Τροφίμων – Σμαρνάκης Ιωάννης: 5 ώρες, Παρασκευή 9/12, 16.30-21.10
3
. Επισήμανση - ΚΑΝ 1169/2011 –Διατροφική Ετικέτα – Πούλιου Μαρίνα, Ορεστίδης Μιχάλης: 5 ώρες, Σάββατο 10/12, 9.15-14.00
4
. ΙSO 22000 - Νοθεία και Απάτη στα Τρόφιμα – Γκιώνης Νίκος, Σουλιώτης Ανδρέας: 10 ώρες, Πέμπτη 15/12, 16.30-21.10 και Παρασκευή 16/12, 16.30-21.10

Το κόστος συμμετοχής είναι για τα ταμειακώς εντάξει μέλη της ΠΕΤΕΤ και φοιτητές επί πτυχίω, των σχολών Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, 10 ευρώ. Για τους υπόλοιπους ενδιαφερόμενους, 50 ευρώ. Σημειώνεται ότι προκειμένου το κόστος των μαθημάτων να κρατηθεί στο ελάχιστο επίπεδο, η συμμετοχή των εκπαιδευτών είναι εθελοντική και η αίθουσα ευγενική χορηγία της Σιβιτανιδείου Σχολής.

Με την ολοκλήρωση των μαθημάτων θα χορηγηθεί βεβαίωση, καθώς και ύλη του σεμιναρίου σε ηλεκτρονική μορφή. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας (με απόλυτη προτεραιότητα στα ταμειακώς εντάξει μέλη της ΠΕΤΕΤ.)

Αίτηση συμμετοχής θα βρείτε εδώ. Η αίτηση πρέπει να συμπληρωθεί και να αποσταλεί έως 27/11/2016 στο e-mail info@petet.org.gr

31 October 2016