Νέα διάκριση κέρδισε η «ΠΙΝΔΟΣ» για την καινοτομία στα τρόφιμα

25 October 2019

Νέα διάκριση κέρδισε η «ΠΙΝΔΟΣ» για την καινοτομία στα τρόφιμα

Τιμητική διάκριση για τον ΑΠΣΙ «Η ΠΙΝΔΟΣ», που απέσπασε Silver award στην κατηγορία «Αριστεία ανά βιομηχανικό κλάδο – Κατηγορία Τρόφιμα και Ποτά» των Manufacturing Excellence Awards 2019, για τις βέλτιστες και καινοτόμες πρακτικές του στο χώρο των τροφίμων.

H σταθερή επιδίωξη του ΑΠΣΙ «Η ΠΙΝΔΟΣ», να βελτιώνει την ανοδική του πορεία στον πτηνοτροφικό κλάδο, επενδύοντας διαρκώς στην αναβάθμιση των εγκαταστάσεων και στον εκσυγχρονισμό του εξοπλισμού του, στην ενίσχυση της τεχνογνωσίας του ανθρώπινου δυναμικού του, στις περιβαλλοντικές πρωτοβουλίες όπου και δραστηριοποιείται, τον κατατάσσουν ανάμεσα στις 5 μεγαλύτερες βιομηχανίες τροφίμων της χώρας, αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Συνεταιρισμού.

Ελευθερία Μασούρα, Υπεύθυνη Marketing & Επικοινωνίας του ΑΠΣΙ «Η ΠΙΝΔΟΣ»

Το βραβείο παρέλαβε η Ελευθερία Μασούρα, Υπεύθυνη Marketing & Επικοινωνίας του ΑΠΣΙ «Η ΠΙΝΔΟΣ», η οποία δήλωσε: «Η διάκριση αυτή που λαμβάνει ο ΑΠΣΙ «Η ΠΙΝΔΟΣ», αντανακλά τις αξίες, τη φροντίδα και το μεράκι με τα οποία για περισσότερα από 60 χρόνια δραστηριοποιείται. Κάθε διάκριση αποτελεί αναγνώριση της δέσμευσης για παραγωγή προϊόντων ανώτερης ποιότητας. Η συνεταιριστική του ταυτότητα τον κάνει να ξεχωρίζει καθώς περισσότεροι από 500 πτηνοτρόφοι και πάνω από 1.200 εργαζόμενοι ενώνουν κάθε μέρα τις δυνάμεις τους σε μια κοινή προσπάθεια, παραμένοντας έτσι σταθερά στην κορυφή της ελληνικής Πτηνοτροφίας αλλά και στην πρώτη θέση της καρδιάς της ελληνικής οικογένειας. Το βραβείο αυτό, αφιερώνεται στους ανθρώπους του, στη μεγάλη του οικογένεια, που καθημερινά δίνει ένα σκληρό αγώνα για να διατηρήσει τον ΑΠΣΙ «Η ΠΙΝΔΟΣ» στην κορυφή της ελληνικής πτηνοτροφίας. Η ποιότητα, η ασφάλεια των τροφίμων, η καινοτομία, η σχέση εμπιστοσύνης με τους καταναλωτές, είναι αξίες που ακολουθεί πιστά όλα αυτά τα χρόνια ενώ δεσμεύεται να συνεχίσει με το ίδιο πάθος αυτή την επιτυχή πορεία».

25 October 2019
Banner