Ν. Παπαλαμπόπουλος: Το επάγγελμα του κρεοπώλη απαιτεί αγάπη και μεράκι

26 June 2017

Ν. Παπαλαμπόπουλος: Το επάγγελμα του κρεοπώλη απαιτεί αγάπη και μεράκι

Κρεοπώλης από το 1985, ο Νίκος Παπαλαμπόπουλος ασχολείται με τα συνδικαλιστικά του κλάδου για αρκετά χρόνια ως εκλεγμένος στη διοίκηση του σωματείου κρεοπωλών Πειραιά, αλλά και ως μέλος της διοίκησης της ΠΟΚΚ. Τώρα πλέον, από τη θέση του νέου προέδρου του Συνδέσμου Καταστηματαρχών Παραδοσιακών Κρεοπωλών Ν. Πειραιά και Νήσων Αιγαίου «Ο Άγιος Γεώργιος» αντιλαμβάνεται ακόμη περισσότερο το βάρος και την ευθύνη. «Έχουμε να αντιμετωπίσουμε έναν Γολγοθά που λέγεται κρίση» λέει ο ίδιος στη συνέντευξη που παραχώρησε στο Meat News.

Ο κ. Παπαλαμπόπουλος θεωρεί σημαντικό «να κατανοήσει ο καταναλωτής ότι στο κρεοπωλείο υπάρχει η αγάπη για το αντικείμενο και όχι μόνο ο βιοπορισμός». Τονίζει μάλιστα αρκετές φορές στη διάρκεια της συνέντευξης ότι στο επάγγελμα αυτό χρειάζεται να υπάρχει αγάπη και μεράκι.

Διαβάστε στο τεύχος Ιουνίου του Meat News τι σχεδιάζει ο Νίκος Παπαλαμπόπουλος για τη θητεία του ως πρόεδρος του σωματείου του Πειραιά, τι λέει για τους επίσημους ελέγχους και τις κτηνιατρικές υπηρεσίες, για τις ελληνοποιήσεις και για τη συμμετοχή των κρεοπωλών στα σωματεία τους.

26 June 2017
Banner
Banner