Μια ιστοσελίδα ειδικά για τους εξαγωγείς τροφίμων

06 September 2016

Μια ιστοσελίδα ειδικά για τους εξαγωγείς τροφίμων

Story Highlights

  • Tο όραμα πίσω από την πρωτοβουλία αυτή είναι η παροχή ολοκληρωμένων υποστηρικτικών υπηρεσιών για την εξαγωγική ανάπτυξη των αγροτικών συνεταιρισμών, συγκεκριμένων αγροτικών προϊόντων ή ακόμα και των αγροτοδιατροφικών προϊόντων μιας συγκεκριμένης γεωγραφικής περιοχής

Related Articles

Με στόχο να καλύψει τις χρόνιες ανάγκες του αγροτικού κόσμου σε υπηρεσίες υποστήριξης και εξαγωγικής ανάπτυξης, η GAIA Επιχειρείν δημιούργησε τη Διεύθυνση Υποστήριξης & Ανάπτυξης Εξαγωγών. Όπως μάλιστα σημειώνουν τα στελέχη της νέας Διεύθυνσης, το όραμα πίσω από την πρωτοβουλία αυτή είναι η παροχή ολοκληρωμένων υποστηρικτικών υπηρεσιών για την εξαγωγική ανάπτυξη των αγροτικών συνεταιρισμών, συγκεκριμένων αγροτικών προϊόντων ή ακόμα και των αγροτοδιατροφικών προϊόντων μιας συγκεκριμένης γεωγραφικής περιοχής.

Έτσι, «μία από τις πρώτες μας παρεμβάσεις είναι στην τακτική εξειδικευμένη και εμπεριστατωμένη ενημέρωση, όλων όσων ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη των ελληνικών εξαγωγών τροφίμων, ποτών και άλλων αγροτοδιατροφικών προϊόντων. Στη διεύθυνση https://www.c-gaia.gr/exports καθημερινά θα προστίθενται χρήσιμες και ουσιαστικές πληροφορίες που στηρίζουν τις Ενώσεις, τους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς και γενικότερα τους Έλληνες εξαγωγείς τροφίμων».

Στη συγκεκριμένη ιστοσελίδα, οι πληροφορίες που συγκεντρώνονται και επιλέγονται χωρίζονται σε κατηγορίες, κάνοντας λειτουργική την αναζήτηση για κάθε ενδιαφερόμενο. Οι κατηγορίες είναι: ΕΞΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΑ, ΕΡΕΥΝΕΣ, ΚΛΑΔΙΚΕΣ ΜΕΛΕΤΕΣ, ΕΚΘΕΣΕΙΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ, ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ - ΣΕΜΙΝΑΡΙΑ, ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ - ΑΡΘΡΑ, ΔΙΚΤΥΩΣΗ

«Στόχος μας και επιδίωξη μας είναι η βελτίωση της γνώσης για το διεθνές εμπόριο και τις αγορές, η παροχή εξειδικευμένης εξαγωγικής πληροφόρησης, η επιτυχημένη στόχευση των καλύτερων ξένων αγορών και η ευκολότερη πρόσβαση σε ξένους αγοραστές» σημειώνουν με αφορμή τη δημιουργία της ιστοσελίδας οι άνθρωποι της GAIA Επιχειρείν.

06 September 2016
Banner
Banner