Μέχρι την Παρασκευή οι δηλώσεις για την επιχειρηματική αποστολή στο Τελ Αβίβ

20 July 2016

Μέχρι την Παρασκευή οι δηλώσεις για την επιχειρηματική αποστολή στο Τελ Αβίβ

Με δεδομένο ότι το Ισραήλ έχει δείξει ενδιαφέρον να εισαγάγει από την Ελλάδα προϊόντα όπως: αυγά, κρέας (αιγοπρόβειο και μοσχαρίσιο) και κρεατοσκευάσματα, φρούτα, λαχανικά, λάδι, κρασί κ.ά. το Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΕΒΕΑ) και το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, στο πλαίσιο της συνεχούς προσπάθειας για την τόνωση της εξωστρέφειας των ελληνικών επιχειρήσεων και την προώθηση των ελληνικών προϊόντων στο εξωτερικό, διοργανώνουν κλαδική επιχειρηματική αποστολή στο Τελ Aβίβ στον τομέα των τροφίμων και ποτών, κατά το χρονικό διάστημα 21-23 Σεπτεμβρίου 2016. Όσες επιχειρήσεις ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν, έχουν περιθώριο μέχρι την Παρασκευή 22 Ιουλίου για να το δηλώσουν στο Τμήμα Διεθνών Σχέσεων του ΕΒΕΑ, συμπληρώνοντας το σχετικό δελτίο που θα βρουν συνημμένο εδώ και αποστέλλοντάς το στo email tretzeka@acci.gr ή στο fax: 210.3382378.

Η Αποστολή υλοποιείται σε συνεργασία με το αντίστοιχο Επιμελητήριο του Τελ Aβίβ, Federation of Israeli Chambers of Commerce και το Γραφείο ΟΕΥ της Πρεσβείας της Ελλάδας στο Τελ Aβίβ.

Υπενθυμίζεται ότι η εν λόγω Επιχειρηματική Αποστολή πραγματοποιείται μετά την Υπογραφή της Κοινής Διακήρυξης Συνεργασίας στον αγροδιατροφικό τομέα μεταξύ του Αναπληρωτή Υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Μάρκου Μπόλαρη, και του Ισραηλινού Υπουργού Γεωργίας και Αγροτικής Ανάπτυξης, Uri Ariel, στις 9 Ιουνίου 2016 στο Τελ Αβίβ.

Όπως ενημερώνει το ΕΒΕΑ, οι Έλληνες επιχειρηματίες θα έχουν τη δυνατότητα προκαθορισμένων συναντήσεων στις 22 Σεπτεμβρίου 2016, προκειμένου να διερευνήσουν τη δυνατότητα πιθανής συνεργασίας με τους Ισραηλινούς ομολόγους τους.

Η δαπάνη του ταξιδιού και της διαμονής θα επιβαρύνει τις συμμετέχουσες επιχειρήσεις και ανέρχεται περίπου στο ποσό των 800 ευρώ. (Η τιμή είναι ενδεικτική)

Για περισσότερες πληροφορίες, τηλ. 210.3382342-466.

20 July 2016
Banner
Banner