Μεγαλώνει και δυναμώνει η έκθεση Syskevasia

06 September 2016

Μεγαλώνει και δυναμώνει η έκθεση Syskevasia

Story Highlights

  • Με ελάχιστα περίπτερα να είναι ακόμη διαθέσιμα, οι διοργανωτές καλούν όλους τους ενδιαφερόμενους να επικοινωνήσουν μαζί τους το συντομότερο δυνατόν

Related Articles

Με τις συμμετοχές να ξεπερνούν τις 220 τόσο από την Ελλάδα όσο και από το εξωτερικό, και με τις προβλέψεις για πάνω από 12.000 εμπορικούς επισκέπτες, η έκθεση Syskevasia – 15η Διεθνής Έκθεση Συσκευασιών, Μηχανημάτων, Εκτυπώσεων και Logistics είναι έτοιμη να ανοίξει τις πόρτες της στις 8-11 Οκτωβρίου στο Metropolitan Expo (Αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος»).

Η εμβέλεια της Syskevasia μεγαλώνει και δυναμώνει. Αποτέλεσμα, η συμμετοχή σε σχέση με την προηγούμενη διοργάνωση να είναι 35% αυξημένη, η ζήτηση να είναι μεγαλύτερη. Ως εκ τούτου, και με ελάχιστα περίπτερα να είναι διαθέσιμα, οι διοργανωτές καλούν όλους τους ενδιαφερόμενους να επικοινωνήσουν μαζί τους το συντομότερο δυνατόν.

Υψηλών προδιαγραφών έκθεση

Η συμμετοχή στην έκθεση όπως κάθε φορά έτσι και φέτος θα είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία για τις εταιρίες ώστε να προβάλουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε παλιούς πελάτες αλλά και σε νέους ενδιαφερόμενους που θα επισκεφθούν τη Syskevasia. Όπως δηλώνουν τα στελέχη των διοργανωτών, «εμείς θα κάνουμε το καλύτερο για την εξυπηρέτηση όλων των συμμετεχόντων. Η αρχή έγινε με τη μεταφορά της έκθεσης στο πιο σύγχρονο και εξελιγμένο εκθεσιακό κέντρο της Ελλάδας, το Metropolitan Expo, και συνεχίζουμε με τις υψηλών προδιαγραφών υπηρεσίες που προσφέρουμε, όπως αποστολή χιλιάδων προσκλήσεων σε ενδιαφερόμενους επισκέπτες, διαφημιστική προβολή σε τηλεόραση, ραδιόφωνο, internet, κλαδικά περιοδικά».

Ημερίδες

Σημειώνεται ότι κατά τη διάρκεια της έκθεσης και συγκεκριμένα στην αίθουσα 3, θα διαμορφωθεί ειδικός χώρος όπου θα πραγματοποιηθούν οι εξής ημερίδες:

-Μεταξοτυπία & Συσκευασία με Οργανωτή το Σωματείο Επαγγελματιών Μεταξοτυπών Ελλάδος
-Η Καινοτομία στη Συσκευασία με Οργανωτή την Πανελλήνια Ένωση Πτυχιούχων Τεχνολογίας Γραφικών Τεχνών
-Συσκευασία Τροφίμων – Από την Έρευνα στην Παραγωγή με Οργανωτή τον Σύνδεσμο Βιομηχανιών Παραγωγών Υλικών Συσκευασίας
-Are Your Labels Safe, Legal & Sustainable? με Οργανωτή την εταιρεία UPM Raflatac
-Υλικά Συσκευασίας – Εξελίξεις Στον Τομέα Των Τροφίμων – Φαρμάκων – Καλλυντικών με Οργανωτή την Ένωση Ελλήνων Χημικών

Για άλλη μια φορά σημαντικοί αρωγοί στην προβολή και διαφήμιση της Syskevasia 2016 είναι όλοι οι φορείς, υποστηρικτές, χορηγοί και περιοδικά που στηρίζουν την έκθεση.

To περιοδικό Meat News συμμετέχει με το δικό του περίπτερο στο Hall 3 - Stand A1c.

Μπορείτε να προμηθευτείτε ηλεκτρονική πρόσκληση πατώντας εδώ

06 September 2016
Banner
Banner