Με μεγάλη συμμετοχή και φέτος ο ετήσιος χορός των κρεοπωλών Θεσσαλονίκης

21 February 2020

Με μεγάλη συμμετοχή και φέτος ο ετήσιος χορός των κρεοπωλών Θεσσαλονίκης

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος ο Ετήσιος χορός του Σωματείου Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης, στο «χωριό της Ειρήνης» την Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020.

Πιστοί στο καθιερωμένο ραντεβού τους οι κρεοπώλες μαζί με τις οικογένειες και τους φίλους τους, καθώς και πλήθος συνεργατών και εμπόρων των κρεοπωλών έδωσαν το «παρών», όπως κάθε χρόνο.

Σε ανακοίνωσή του το Σωματείο Κρεοπωλών Θεσσαλονίκης αναφέρει:

«Η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου υποδηλώνει πως υπάρχει ένα δυνατό Σωματείο με επάξια μέλη και δεν έχουμε παρά να ευχαριστήσουμε για την ενεργό συμμετοχή τους.

Άξιο λόγου είναι ότι τα εύσημα εισέπραξε το Δ.Σ του Σωματείου που επιμελήθηκε  το μενού από την πρώτη ύλη ως το τελικό στάδιο.

Τον χορό μας τίμησαν με την παρουσία τους  ο Βουλευτής Α’ Θεσσαλονίκης κ. Σιμόπουλος Στράτος, ο κ. Τζιόλας Νικόλαος που εκπροσώπησε την περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ο Α΄ Αντιπρόεδρος της ΓΣΕΒΕΕ κ. Βαργιάμης Δημήτριος, ο Γενικός Γραμματέας της ΓΣΕΒΕΕ κ. Νικολόπουλος Αθανάσιος, η Διευθύνουσα Σύμβουλος ΙΜΕ και ΚΕΚ ΓΣΕΒΕΕ Κεντρικής Μακεδονίας κ. Τεζαψίδου Ελένη. Ο Γενικός Γραμματέας του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου κ. Θεοτόκης Κλεόβουλος, ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών και Εμπόρων κ. Ιακώβου Κωνσταντίνος. Ο Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών κ. Πέρρος Σταύρος, ο επίτιμος πρόεδρος της Π.Ο.Κ.Κ. και του Σωματείου Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης κ. Κεσίδης Θεόφιλος, ο κ. Χαρίσης Θωμάς επίτιμος πρόεδρος της Π.Ο.Κ.Κ., ο κ. Εμμανουηλίδης Νικόλαος επίτιμος Πρόεδρος του Σωματείου Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης, οι π. Πρόερδοι του ΣΚΝΘ κ. Καλοχριστιανάκης Γεώργιος και κ. Γκαρμπούνης Δημήτριος, η κ. Ποντίκατζη-Τσιγιάνη Αικατερίνη, νομική σύμβουλος του Σωματείου Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης, και σύσσωμο το αδερφό Σωματείο Κρεοπωλών Νομού Σερρών.

Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί θερμά όλους τους χορηγούς που με τις προσφορές τους συντέλεσαν στο να πραγματοποιηθεί για άλλη μια χρονιά η λαχειοφόρος αγορά του χορού».

21 February 2020
Banner
Banner