Μεγάλη συμμετοχή στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του Σωματείου Κρεοπωλών Θεσσαλονίκης

11 April 2019

Μεγάλη συμμετοχή στην Ετήσια Γενική Συνέλευση του Σωματείου Κρεοπωλών Θεσσαλονίκης

Την Ετήσια Γενική Συνέλευσή του πραγματοποίησε χθες Τετάρτη 10 Απριλίου το Σωματείο Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης. Η Συνέλευση έγινε στην αίθουσα συνεδριάσεων της Κεντρικής Κρεαταγοράς Θεσσαλονίκης και χαρακτηρίστηκε για άλλη μία φορά από υψηλή συμμετοχή των μελών του Σωματείου, το οποίο εξέδωσε και σχετική ανακοίνωση ενημερώνοντας ότι:

«Η Συνέλευση ξεκίνησε με την παρουσίαση του οικονομικού απολογισμού. Ο πρόεδρος της ελεγκτικής επιτροπής κος Τυροβούζης Δημήτριος παρουσίασε τον οικονομικό ισολογισμό, ο οποίος εγκρίθηκε ομόφωνα και η Διοίκηση απαλλάχθηκε.

Στην συνέχεια, δύο αντιπρόσωποι της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής Μ.Ε. Θεσ/νίκης ο κος Μωραΐτης Στέφανος και η κα Σταμάτη Στυλιανή, κατόπιν προσκλήσεως τους από το Διοικητικό Συμβούλιο και στα πλαίσια του ανοιχτού διαύλου επικοινωνίας μεταξύ του Σωματείου και των Υπηρεσιών, παρευρέθηκαν στη Συνέλευση και ενημέρωσαν τα μέλη για την εφαρμογή της ηλεκτρονικής πλατφόρμας των ζωικών υποπροϊόντων και έπειτα δέχθηκαν ερωτήσεις και απορίες από τα μέλη επάνω στο συγκεκριμένο θέμα.

Με την αποχώρηση των αντιπροσώπων της Διεύθυνσης Κτηνιατρικής, ο γενικός γραμματέας του Σωματείου κος Μπαλαμπανίδης Νικόλαος, προχώρησε στον απολογισμό των πεπραγμένων του Διοικητικού Συμβουλίου επισημαίνοντας τις σημαντικότερες δράσεις στις οποίες προέβη η Διοίκηση το περασμένο έτος αποδεικνύοντας την ανταποδοτικότητα του Σωματείου προς τα μέλη του και τις κινήσεις εξωστρέφειας προς το πελατειακό κοινό των κρεοπωλείων-μελών του Σωματείου.

Επιπρόσθετα, ο ταμίας του Σωματείου κος Σκευαράκης Χρήστος ενημέρωσε τα μέλη για τη νέα εορταστική καμπάνια του Πάσχα με λαχειοφόρο κλήρωση για το πελατειακό κοινό των κρεοπωλείων που πραγματοποιεί το Σωματείο. Η Καμπάνια αυτή διαδέχεται την Καμπάνια των Χριστουγέννων, η επιτυχία της οποίας έδωσε το έναυσμα στη Διοίκηση να την επαναλάβει και το Πάσχα.

Τα παρόντα μέλη παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον όλη την συνέλευση από την αρχή μέχρι το τέλος και επικράτησε ουσιαστικός και εποικοδομητικός διάλογος μεταξύ μελών και Διοίκησης καθ’ όλη την διάρκεια σε κλίμα σύμπνοιας και ομόνοιας, αποδεικνύοντας για ακόμη μια φορά το έντονο ενδιαφέρον των συναδέλφων για την ανάπτυξη και την εξυγίανση του κλάδου των κρεοπωλών.

Τέλος, μετά από προσφορά μιας ζυγιστικής από την εταιρία Seldi Group E.E. και ενός μοσχαρίσιου μπουτιού από την εταιρία Μποζιονέλος, το Σωματείο πραγματοποίησε κλήρωση για τα παρόντα οικονομικώς τακτοποιημένα μέλη της Συνέλευσης. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου ευχαριστεί θερμά για τη συμμετοχή τους τα μέλη, γιατί όπως λέει και το μότο του Σωματείου “η Συμμέτοχη σου - η Δύναμή σου”».

11 April 2019
Banner
Banner