Meat News Τ. 7 Αναζήτηση στο Αρχείο

02 July 2013

Meat News Τ. 7

ΙΟΥΛΙΟΣ-ΑΥΓΟΥΣΤΟΣ 2013

Περιεχόμενα:

3 Σημαντικές Συνεντεύξεις:

  • «Ο ΕΛΓΟ μπορεί να επιτελέσει ρόλο στην αγροτική παραγωγή». Ο πρόεδρος του ΕΛΓΟ Δήμητρα, Σέρκος Χαρουτουνιάν, είναι αισιόδοξος και δηλώνει ότι το δυναμικό αυτού του οργανισμού μπορεί να συμβάλει θετικά στους στόχους του Υπουργείου.
  • «Εγγυόμαστε στον καταναλωτή αναλυτική ιχνηλασιμότητα». Ο υπεύθυνος εξαγωγών του Ομίλου Elivia, Ντενί Φουσέ, μιλά για τη σημερινή κατάσταση της γαλλικής βοοτροφίας και θεωρεί την Ελλάδα βασικό πυλώνα στήριξης της γαλλικής παραγωγής κρέατος.
  • «Θέλουμε το ελληνικό κρέας να παραμείνει ενωμένο». Ο πρόεδρος του Πανελλήνιου Συνδέσμου Βιομηχανικών Σφαγείων, Βασίλης Μεγαλοβασίλης, μιλά εφ’ όλης της ύλης.
  • Μικρή αλλά συνεχώς μειούμενη η ελληνική παραγωγή κρέατος. Μια επεξεργασία των στοιχείων που δίνουν οι υπηρεσίες, από το Meat News.
  • Υπερυψηλή υδροστατική πίεση στην παραγωγή αλλαντικών Θερμικής Επεξεργασίας. Μια επίκαιρη παρουσίαση από τον καθηγητή Σπύρο Γεωργάκη.
  • H λύση για τα πρόσθετα αναμένεται τον Σεπτέμβριο.
  • Το 32ο Συνέδριο της ΠΟΚΚ.
  • Οι πρώτες βιτρίνες κρεοπωλείων που αναδείχτηκαν στον διαγωνισμό του Meat News για τη βιτρίνα του μήνα.

02 July 2013