ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΣ 2015
Περιεχόμενα:
- Αφιέρωμα: Τοπικά προϊόντα κρέατος στο μενού των ξενοδοχείων. Μια μεγάλη προσπάθεια με φιλοδοξίες, αλλά και πολλή δουλειά
- Γιάγκος Βαμβακάς: Η αγορά τροφίμων αναζητά τις καινοτομίες
- Ανάλυση: Οι BRICS αλλάζουν τις ισορροπίες στο χοιρινό κρέας
- Νομοθεσία: Πώς θα λειτουργεί ο έλεγχος των επιχειρήσεων
- Ετήσιο ημερολόγιο αυτοελέγχου. Μια χρήσιμη έκδοση
- Μιλά ο πρόεδρος του Σωματείου Κρεοπωλών Ν. Έβρου, Ευστάθιος Ευσταθίου
- Ένας Γάλλος κρεοπώλης ξεσηκώνει τους συναδέλφους του
Ακόμα:
- Μια νέα σελίδα με προτάσεις για τον κρεοπώλη. Κάθε μήνα δημιουργεί ο R&D Chef Λάζαρος Ράπτης
- Διεθνείς ειδήσεις
- Ο διαγωνισμός για τη βιτρίνα του μήνα
- Ένας χρήσιμος εμπορικός κατάλογος