- Το μέλλον του ελληνικού κρεοπωλείου. Πώς βλέπουν την εξέλιξη του σύγχρονου κρεοπωλείου οι επαγγελματίες του κλάδου. Μιλούν: Μιλούν: Σάββας Κεσίδης, πρόεδρος Σωματείου Κρεοπωλών Ν. Θεσσαλονίκης, γεν. γραμματέας ΠΟΚΚ, Βασίλης Ντεληφιλιππίδης, πρόεδρος Ένωσης Κρεοπωλών Αθήνας, Ευάγγελος Ρίζος, επικεφαλής της αλυσίδας καταστημάτων Υπεραγορά Κρεάτων Ρίζος, Ταξιάρχης Σούζας, πρόεδρος Σωματείου Κρεοπωλών Ναυπακτίας και Δωρίδος, μέλος Δ.Σ. ΠΟΚΚ, Γιώργος Σταυρόπουλος, κρεοπώλης από την Αθήνα, Κώστας Τσιριγώτης, μέλος Δ.Σ. Συνδέσμου Κρεοπωλών Πειραιά & Νήσων.
- Η εξέλιξη της κατανάλωσης κρέατος 2008-2019. Κατά 1% μειώνεται ετησίως το κρέας που αγοράζει κάθε νοικοκυριό στη λιανική
- Οι επιπτώσεις της πανδημίας στην ελληνική πτηνοτροφία. Μιλά ο Θ. Αγγελάκης, πρόεδρος της Εθνικής Διεπαγγελματικής Οργάνωσης Πτηνοτροφίας
- Σκληρό λόμπινγκ στις Βρυξέλλες για τις ονομασίες κρέατος
- Πώς επηρέασε ο κορωνοϊός τις εισαγωγές μοσχαρίσιου κρέατος στην Ελλάδα
- Ασφάλεια και γεύση, τα βασικά κριτήρια του Έλληνα όταν αγοράζει τρόφιμα
- Οι βραχυπρόθεσμες προοπτικές της ευρωπαϊκής αγοράς κρέατος. Σταθεροποίηση βλέπει η Κομισιόν
Και όπως σε κάθε τεύχος:
- Προτάσεις για τον κρεοπώλη, από τον R&D Chef Λάζαρο Ράπτη
- Διαγωνισμός βιτρίνας κρεοπωλείου
- Σελίδες της Ένωσης Κρεοπωλών Αθήνας
- Επαγγελματικό αυτοκίνητο από τον Νίκο Λουπάκη