- Αφιέρωμα. Εργαλειοθήκη Ανταγωνιστικότητας Μικρών και Πολύ Μικρών Επιχειρήσεων - Επιδοτούμενο πρόγραμμα που αφορά και επιχειρήσεις κρέατος.
- Αφιέρωμα. Πώς ενσωματώνεται στο τουριστικό προϊόν η ελληνική γαστρονομική κουλτούρα
- Συνέντευξη. Γιάννης Φασουλάς, Πρόεδρος Πανελλήνιας Ένωσης Εμπόρων Κρέατος και Ζώντων Ζώων: Στόχος να υπάρξει μια δυναμική ερκπροσώπηση του χώρου πανελλαδικά
- Συνέντευξη. Γιώργος Ψαρρός, πρόεδρος Συνδέσμου Κρεοπωλών Πειραιά και Νήσων: Προτεραιότητά μου η ενδυνάμωση της φωνής του Συνδέσμου με την προσέλευση και νέων μελών
- Αναβολή του Συνεδρίου της ΠΟΚΚ
- Συνάντηση αγελαδοτρόφων κρεοπαραγωγών ελευθέρας βοσκής
- Την ένταξη των κρεοπωλών στα μέτρα στήριξης κατά της πανδημίας ζητά ξανή η ΠΟΚΚ
- Έτοιμος ο φάκελος για τον Γύρο ΠΓΕ
- Νέα εποχή για τα Σφαγεία Λάρισας
- Καμπάνια της EFSA για την αφρικανική πανώλη των χοίρων
- «Καταναλώστε βρετανικό κρέας»
Και κάθε μήνα:
- Διαγωνισμός βιτρίνας
- Προτάσεις από τον Λάζαρο Ράπτη
- Επαγγελματικό αυτοκίνητο από τον Νίκο Λουπάκη
- Ένας πλήρης επαγγελματικός οδηγός επιχειρήσεων