Meat News Τ. 21 Αναζήτηση στο Αρχείο

07 November 2014

Meat News Τ. 21

ΝΟΕΜΒΡΙΟΣ 2014

Περιεχόμενα

  • Πανόραμα της ευρωπαϊκής παραγωγής κρέατος. Ανακάμπτει το βόειο, το 2015 θα περιμένει για καλά νέα το χοιρινό
  • Ρεπορτάζ για το 33ο Συνέδριο της ΠΟΚΚ
  • Συνέντευξη με το νέο πρόεδρο της ΠΟΚΚ Σταύρο Πέρρο
  • Συνέδριο "Το κρέας και τα προϊόντα του". Το κορυφαίο γεγονός για το κρέας
  • Στην τελική ευθεία ο ευρωπαϊκός Κανονισμός για την προώθηση αγροτικών προϊόντων
  • Οι βιομηχανίες πουλερικών της Ε.Ε. αναζητούν την κερδοφορία
  • "Πιστεύουμε στο κρέας", ένα βιβλίο για την ιστορία του κρέατος στην Αμερική

Και ακόμα:

  • Τα νέα των κρεοπωλών
  • Ο διαγωνισμός βιτρίνας
  • Και ένας πλήρης εμπορικός κατάλογος

07 November 2014