Meat Forum 2014: Απαιτήσεις λειτουργίας ενός σύγχρονου κρεοπωλείου

29 April 2014

Meat Forum 2014: Απαιτήσεις λειτουργίας ενός σύγχρονου κρεοπωλείου

Σε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση για το σύγχρονο κρεοπωλείο εξελίχθηκε η τρίτη ενότητα του Meat Forum 2014. Με τη συμβολή δυο εκπροσώπων των αρμόδιων υπηρεσιών, της κτηνιάτρου Διονυσίας Μίντζα και του επόπτη υγείας Αθανάσιου Γιώγλου, παρουσιάστηκαν τα νέα δεδομένα που δημιουργούν για τα κρεοπωλεία νομοθετικές αποφάσεις που έχουν εκδοθεί ή πρόκειται να εκδοθούν και δόθηκε η δυνατότητα να συζητηθούν με εκπροσώπους του κλάδου. Στο πάνελ συμμετείχε και ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Καταστηματαρχών Κρεοπωλών, Θωμάς Χαρίσης, ενώ τη συζήτηση συντόνιζε ο αρχισυντάκτης του περιοδικού Meat News, Γιώργος Κατερίνης. Το ακροατήριο αποτελούσαν δεκάδες κρεοπώλες, ανάμεσά τους πρόεδροι και μέλη διοικητικών συμβουλίων πολλών σωματείων από όλη την Ελλάδα, αλλά και εκπρόσωποι ελεγκτικών αρχών, επιστήμονες, άλλοι επαγγελματίες. Κοινή εκτίμηση ότι υπάρχουν πολλά ζητήματα στα οποία χρειάζεται ανταλλαγή απόψεων, ενημέρωση και κυρίως συντονισμός των διαφορετικών υπηρεσιών.
Παρακολουθήστε παρακάτω σε βίντεο τη συζήτηση.

29 April 2014
Banner