Με πολλές ευχές για το 2019 έκοψε τη Βασιλόπιτα το Σωματείο Κρεοπωλών Θεσσαλονίκης

16 January 2019

Με πολλές ευχές για το 2019 έκοψε τη Βασιλόπιτα το Σωματείο Κρεοπωλών Θεσσαλονίκης

Τη Βασιλόπιτα έκοψε η Διοίκηση του Σωματείου Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης το απόγευμα της Δευτέρας 14 Ιανουαρίου 2019 στα γραφεία του Σωματείου στην Κεντρική Κρεαταγορά Θεσσαλονίκης.

Η κοπή της παραδοσιακής πίτας έγινε σε κλίμα χαράς και αισιοδοξίας παρουσία σύσσωμου του Διοικητικού Συμβουλίου αλλά και της νομικής συμβούλου του Σωματείου, Αικατερίνης Τσιγιάννη.

Ο πρόεδρος του Σωματείου, Σάββας Κεσίδης

Όπως ανακοινώνει το Σωματείο, ο πρόεδρος Σάββας Κεσίδης έκοψε, όπως κάθε χρόνο, τη Βασιλόπιτα, ονομάτισε και μοίρασε τα κομμάτια. Το φλουρί έπεσε στους συνταξιούχους! Η Διοίκηση συνηθίζει να κόβει ένα κομμάτι της Βασιλόπιτας τιμής ένεκεν στους συνταξιούχους κρεοπώλες και αυτοί ήταν οι φετινοί τυχεροί. Με αφορμή αυτή τη συγκυρία μάλιστα, το Δ.Σ. αποφάσισε και δεσμεύτηκε την ημέρα της Εορτής των Ταξιαρχών, προστατών των κρεοπωλών, στις 8 Νοεμβρίου 2019, να πραγματοποιηθεί τραπέζι για όλους τους συνταξιούχους του Σωματείου.

Στη συνέχεια, πραγματοποιήθηκε η προγραμματισμένη κλήρωση της λαχειοφόρου εορταστικής καμπάνιας που διεξήγαγε με επιτυχία στη διάρκεια των γιορτών το Σωματείο για τα μέλη του. Για την εν λόγω κλήρωση παρευρέθηκε στο Συμβούλιο η νομική σύμβουλος του Σωματείου, η οποία με την παρουσία της εγγυήθηκε την άρτια διεξαγωγή και ακεραιότητα της διαδικασίας της κλήρωσης. Για λόγους διαφάνειας η κλήρωση βιντεοσκοπήθηκε.

Έπειτα ακολούθησε η πρώτη συνεδρίαση του Διοικητικού Συμβουλίου για το νέο έτος με τα θέματα της ημερησίας διάταξης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης εύχεται το 2019 να φέρει Υγεία, Ευτυχία και Πρόοδο σε όλο τον κόσμο.

16 January 2019
Banner
Banner