Με μπλόκα στις 22 Ιανουαρίου η έναρξη των αγροτικών κινητοποιήσεων

17 January 2018

Με μπλόκα στις 22 Ιανουαρίου η έναρξη των αγροτικών κινητοποιήσεων

Μπλόκα σε κομβικά σημεία όλης της χώρας από τις 22 έως τις 28 Ιανουαρίου αποφάσισε η Πανελλαδική Επιτροπή Μπλόκων ύστερα από τη σημερινή συνεδρίαση της Γραμματείας της στο Εργατικό Κέντρο Λάρισας. Επόμενος σταθμός της Επιτροπής θα είναι το μεγάλο συλλαλητήριο που αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί στις 3 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη, στη διάρκεια της Έκθεσης AGROTICA.

Η Πανελλαδική Επιτροπή των Μπλόκων καλεί τους Αγροτικούς Συλλόγους και τις Ομοσπονδίες, τις Επιτροπές Αγώνα και τις Επιτροπές των Μπλόκων «να δώσουν όλες τις δυνάμεις τους για την ενημέρωση και την αγωνιστική ενεργοποίηση των μικρομεσαίων αγροτών και κτηνοτρόφων, με στόχο τη μαζική και δυναμική συμμετοχή τους στα μπλόκα».

Με ανακοίνωσή της μάλιστα υπογραμμίζει ότι «Κι αυτή η μάχη στρέφεται ενάντια στα παλιά και νέα μέτρα που εφαρμόζονται στα πλαίσια της ΚΑΠ της Ε..Ε, των μνημονίων και, γενικότερα των αντιλαϊκών πολιτικών των κυβερνήσεων, οδηγώντας εκατοντάδες χιλιάδες μικρομεσαίους αγροτοκτηνοτρόφους στο ξεκλήρισμα, στη φτώχεια και στην εξαθλίωση».

[Η κεντρική φωτό από παλαιότερες αγροτικές κινητοποιήσεις]

17 January 2018
Banner
Banner