Με λαμπρότητα γιόρτασαν και φέτος οι κρεοπώλες τους προστάτες Αγίους Ταξιάρχες

18 November 2019

Με λαμπρότητα γιόρτασαν και φέτος οι κρεοπώλες τους προστάτες Αγίους Ταξιάρχες

Σε μια σειρά περιοχές της χώρας τα σωματεία κρεοπωλών γιόρτασαν και φέτος την 8η Νοεμβρίου τους Άγιους Ταξιάρχες, προστάτες του κλάδου.

Αθήνα

Ξεκινάμε από την Ένωση Κρεοπωλών Αθήνας – Αττικής «Οι Ταξιάρχες», που επέλεξε για φέτος να τιμήσει την ημέρα των προστατών Ταξιαρχών, με μια κοινωνική δράση.

Η Ένωση παρέδωσε στην Κιβωτό του Κόσμου κρέατα ποιότητας με απεσταλμένο το μέλος του Προεδρείου, Βασίλη Μπαλατσούκα.

«Η προσφορά αγάπης στα παιδιά που φιλοξενούνται και το έργο του Πατρός Αντωνίου Παπανικολάου ευχόμαστε να βρει μιμητές στο όραμα του ανθρώπου αυτού», σημειώνει το σωματείο.

Θεσσαλονίκη

«Το Σωματείο τίμησε τους Παμμέγιστους Ταξιάρχες, Προστάτες των κρεοπωλών, στον ομώνυμο Ιερό Ναό των Ταξιαρχών στην Άνω Πόλη. Μετά την Πανηγυρική Θεία Λειτουργία ακολούθησε μνημόσυνο υπέρ αναπαύσεως των ψυχών των κεκοιμημένων Συναδέλφων κρεοπωλών και αρτοκλασία υπέρ υγείας όλων. Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου εύχεται σε όλους τους Συναδέλφους και τις Συναδέλφισσες Χρόνια Πολλά και του χρόνου με υγεία!» σύμφωνα με δημοσίευση του Σωματείου Κρεοπωλών Ν. Θεσσαλονίκης σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης (βλ. κεντρική φωτογραφία).

Ηράκλειο

«Με ιδιαίτερη λαμπρότητα γιόρτασαν και φέτος οι κρεοπώλες του Νομού Ηρακλείου τον προστάτη του Συνδέσμου τους Μιχαήλ Αρχάγγελο.

Η Θεία Λειτουργία τελέστηκε στον Ιερό Ναό Αναλήψεως του Σωτήρος στο Παραδοσιακό χωριό «ΑΡΟΛΙΘΟΣ», προεξάρχοντος του Αρχιμανδρίτη κ. Νικηφόρου Κουνάλη. Ακολούθησε πλούσιο κέρασμα στους χώρους του «ΑΡΟΛΙΘΟΣ» από την οικογένεια Απλαδά, που  παρέλαβε την εικόνα του Μιχαήλ Αρχάγγελου και, κατά το έθιμο του Συνδέσμου, θα τη φιλοξενήσει για ένα χρόνο, μέχρι την επόμενη γιορτή.

Ο Πρόεδρος κ. Μιχάλης Βερτούδος και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου Κρεοπωλών Ν. Ηρακλείου ευχαριστούν όλους τους συναδέλφους, καθώς και τους προσκεκλημένους που τίμησαν με την παρουσία τους την ετήσια γιορτή», ανακοίνωσε και το σωματείο του Ηρακλείου Κρήτης.

Καλαμάτα

Tην Κυριακή 8 Νοεμβρίου το Σωματείο Σωματείο Κρεοπωλών Ν. Μεσσηνίας «Η Πρόοδος» τέλεσε Δοξολογία με Αρτοκλασία, για την Εορτή του προστάτη του σωματείου Αρχάγγελου Μιχαήλ, στον Ιερό Ναό Αγίου Ιωάννη του Προδρόμου στην αγορά Καλαμάτας.

18 November 2019
Banner
Banner