Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανευρωπαϊκό Συνέδριο ISUZU After Sales στην Αθήνα

18 July 2017

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Πανευρωπαϊκό Συνέδριο ISUZU After Sales στην Αθήνα

Τις εργασίες του Πανευρωπαϊκού Συνεδρίου After Sales της ISUZU φιλοξένησε στην Αθήνα, από τις 12 ως τις 14 Ιουλίου, η εταιρία Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ. Περισσότερα από 80 στελέχη της ISUZU, από 28 χώρες, συγκεντρώθηκαν στην Αθήνα για να ενημερωθούν γύρω από τις τεχνολογικές εξελίξεις και τις νέες πολιτικές που αφορούν τα προϊόντα του μεγαλύτερου κατασκευαστή κινητήρων diesel στον κόσμο! Μεταξύ των ομιλητών ήταν και ο Διευθυντής της Επιχειρηματικής Μονάδας ISUZU, Γιάννης Ζαμπέλης που παρουσίασε τις δράσεις της εταιρείας στις χώρες αντιπροσώπευσης, δηλαδή την Ελλάδα και τη Βουλγαρία.

Η διοργάνωση του συνεδρίου σχεδιάστηκε από τα στελέχη της ISUZU / ΠΕΤΡΟΣ ΠΕΤΡΟΠΟΥΛΟΣ ΑΕΒΕ, που με ιστορία 95 ετών, κατάφερε να πραγματοποιήσει το συνέδριο με απόλυτη επιτυχία, και να δώσει και μια γεύση από την ιστορία της Ελλάδας, και τα πολιτιστικά δρώμενα της σύγχρονης Αθήνας.

Η επιλογή της Αθήνας για την πραγματοποίηση του συνεδρίου και η ανάθεση της διοργάνωσής του στην Ελληνική αντιπροσωπεία, αποτελεί αναγνώριση της σκληρής δουλειάς για την αναβάθμιση του επιπέδου υπηρεσιών που γίνεται μεθοδικά τα τελευταία χρόνια.

Η ISUZU αποδεικνύει την ισχυρή παρουσία της στην ευρωπαϊκή και ελληνική αγορά και η Ελλάδα επιστρέφει στον «χάρτη» των σημαντικών επιχειρηματικών meeting points!

Συνώνυμο της αξιοπιστίας στα 101 χρόνια ζωής της, η ISUZU επενδύει όλο και περισσότερο στο After Sales, την παροχή ολοκληρωμένων και υψηλής ποιότητας υπηρεσιών μετά την πώληση, για να διατηρήσει ευχαριστημένους τους πελάτες της σε όλη την Ευρώπη. Είναι η 1η ιαπωνική εταιρία στον κόσμο σε πωλήσεις κινητήρων diesel για επαγγελματικά οχήματα. Τα προϊόντα της πωλούνται σε 110 χώρες, ενώ διαθέτει 6 κέντρα Έρευνας & Εξέλιξης ανά τον κόσμο. H φιλοσοφία της ISUZU βασίζεται στους άξονες: Ασφάλεια, Οικονομία και Περιβάλλον. Την Isuzu στην Ελλάδα αντιπροσωπεύει η Πέτρος Πετρόπουλος ΑΕΒΕ.

18 July 2017
Banner