Με επίκεντρο την αγροτική ανάπτυξη, επίσκεψη Γερμανών βουλευτών στην Ελλάδα

24 October 2016

Με επίκεντρο την αγροτική ανάπτυξη, επίσκεψη Γερμανών βουλευτών στην Ελλάδα

Τριήμερη επίσκεψη, από σήμερα μέχρι και την Τετάρτη 26 Οκτωβρίου πραγματοποιεί στη χώρα μας Αντιπροσωπεία του γερμανικού Κοινοβουλίου, αποτελούμενη από έξι βουλευτές. Σκοπός είναι η ενημέρωσή τους αλλά και η ανταλλαγή απόψεων με θεσμικούς εταίρους από την ελληνική πλευρά, σχετικά με τη Γεωργία, τη Διατροφή και την πορεία του Προγράμματος σταθεροποίησης της ελληνικής Οικονομίας, με επίκεντρο την Αγροτική Ανάπτυξη.

Το πρόγραμμα της Αντιπροσωπείας ξεκινά το μεσημέρι με επίσκεψη στη foodstandard, μια από τις μεγαλύτερες ελληνικές εταιρείες παροχής υπηρεσιών στον αγροδιατροφικό κλάδο, με στόχο την ενημέρωση και ανταλλαγή απόψεων σε θέματα Αγροτικής Ανάπτυξης και Διατροφής. Πιστεύοντας στον κομβικό ρόλο που μπορεί και πρέπει να παίξει ο πρωτογενής τομέας στην υπέρβαση της κρίσης, η foodstandard είναι εταιρία που στοχεύει στη δημιουργία των προϋποθέσεων ριζικής αλλαγής του παραγωγικού μοντέλου της χώρας μας, μέσω των νέων παραγωγικών βάσεων, του εκσυγχρονισμού και της εξωστρέφειας σε όλο το φάσμα της παραγωγικής Οικονομίας.

Το πρόγραμμα της επίσκεψης της Αντιπροσωπείας έχει ως εξής:

Δευτέρα 24/10 -13:00 - 15:00 foodstandard - ενημέρωση και γεύμα

Δευτέρα 24/10 -15:00 - 17:00 ΠΑΣΕΓΕΣ - ενημέρωση

Τρίτη 25/10 -Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων

Τρίτη 25/10 -Γεωργικό Πανεπιστήμιο Αθηνών

Τετάρτη 26/10 -Βουλή των Ελλήνων

Τετάρτη 26/10 -Ελληνογερμανικό Επιμελητήριο

Τα μέλη της Αντιπροσωπείας του γερμανικού Κοινοβουλίου είναι οι: Kordula Kovac (CDU/CSU), Thomas Mahlberg (CDU/CSU), Dieter Stier (CDU/CSU), Johann Saathoff, ως επικεφαλής της αντιπροσωπείας (SPD), Dr. Katrin Thissen (SPD), Karin Binder (Die Linke).

24 October 2016
Banner
Banner