Λάρισα: Κοινωνική προσφορά από κρεοπώλες και επιχειρήσεις κρέατος

21 December 2021

Λάρισα: Κοινωνική προσφορά από κρεοπώλες και επιχειρήσεις κρέατος

Η Συντεχνία Κρεοπωλών Π.Ε. Λάρισας παρέδωσε σημαντική ποσότητα με κρέατα στο Κοινωνικό Παντοπωλείο της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, προκειμένου να δοθούν στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου.

Τα κρέατα παρέδωσε εκ μέρους της Συντεχνίας Κρεοπωλών ο πρόεδρος κ, Ευάγγελος Ρίζος ο οποίος τόνισε πόσο σημαντικό είναι να στηρίζουμε τους συμπολίτες που βρίσκονται σε ανάγκη ιδιαίτερα τις ημέρες αυτές των εορτών.

Από την πλευρά του Δήμου τα τρόφιμα παρέλαβαν ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πολιτικής κ. Σωτήρης Βούλγαρης καθώς και στελέχη της Δομής.
Ο Αντιδήμαρχος τους ευχαρίστησε για την προσφορά αυτή ενώ παράλληλα τους διαβεβαίωσε ότι με τον τρόπο αυτό βοηθούν στο έργο του Κοινωνικού Παντοπωλείου έτσι ώστε κανένα σπίτι να μη μείνει χωρίς τα απαραίτητα αγαθά για το γιορτινό τραπέζι.

Το Κοινωνικό Παντοπωλείο στήριξαν οι παρακάτω χοιροτροφικές μονάδες και εταιρείες επεξεργασίας κρέατος του νομού Λάρισας τις οποίες και ευχαριστούν:
ΜΠΟΥΡΑΣ ΙΩΑΝΝΗΣ, ΚΟΥΤΙΝΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ, ΑΦΟΙ ΣΕΪΤΗ Ο.Ε., ΣΑΪΤΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ, ΚΑΣΙΔΗΣ ΑΕ, ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ FOOD SERVICE Α.Β.Ε.Ε., ΜΠΑΤΡΑΚΟΥΛΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ, CRETA FARM.

Όσοι επιθυμούν να συνδράμουν στην προσπάθεια αυτή μπορούν να επικοινωνήσουν με το Κοινωνικό Παντοπωλείο στο τηλ. 2410-255876 και στη διεύθυνση Μανωλάκη 9-11 ( εντός της στοάς).

[Πηγή: Ευάγγελος Μητρούσιας/www.ertnews.gr]

21 December 2021
Banner
Banner