Τέλος οι λογαριασμοί ΔΕΗ στα αγροτικά τιμολόγια μέσα στην καλλιεργητική περίοδο

21 December 2017

Τέλος οι λογαριασμοί ΔΕΗ στα αγροτικά τιμολόγια μέσα στην καλλιεργητική περίοδο

Ένα λογαριασμό, στο τέλος Σεπτεμβρίου, θα εκδίδει η ΔΕΗ για τους πελάτες με αγροτικό τιμολόγιο. Πρόκειται, σύμφωνα με τον υφυπουργό ΥΠΑΑΤ, Β. Κόκκαλη, για ένα πάγιο αγροτικό αίτημα που θα δώσει περισσότερη οικονομική ρευστότητα στους αγρότες κατά την κρίσιμη καλλιεργητική περίοδο.

Πιο συγκεκριμένα, σε συνέχεια επαφών που είχαν ξεκινήσει προ μηνών για το ζήτημα, πραγματοποιήθηκε χθες Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου, συνάντηση του κ. Κόκκαλη με τον Πρόεδρο της ΔΕΗ Εμμανουήλ Παναγιωτάκη και τον Γενικό Διευθυντή Εμπορίας της ΔΕΗ Ιωάννη Κατάκη, όπου αποφασίστηκε από κοινού ότι για τους πελάτες με αγροτικό τιμολόγιο θα εκδίδεται ένας λογαριασμός στο τέλος Σεπτεμβρίου προς διευκόλυνση των αγροτών, αφού θα έχουν πληρωθεί από επιδοτήσεις και πώληση προϊόντων.

Μετά το πέρας της συνάντησης, ο υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων δήλωσε: «Θέλω να εκφράσω την ικανοποίησή μου αλλά και τις ευχαριστίες μου προς τη διοίκηση της ΔΕΗ, η οποία υιοθέτησε την πρότασή μου να μην εκδίδονται λογαριασμοί αγροτικού ρεύματος κατά τη διάρκεια της θερινής καλλιεργητικής περιόδου, κατανοώντας τη σπουδαιότητα αυτής της μεταβολής για τους αγρότες στην πλέον κρίσιμη παραγωγική φάση. Είναι προφανές πως πολλές φορές τα προβλήματα δε χρειάζονται τίποτε περισσότερο για να λυθούν, από κοινή λογική, επαφή με την κοινωνία και προπαντός διάθεση για δουλειά και προσφορά. Ως πολιτική ηγεσία αυτού του τόπου θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε καθημερινά προς αυτή την κατεύθυνση, με μοναδικό γνώμονα τα μικρά και μεγάλα προβλήματα των αγροτών, όλων εκείνων δηλαδή που συμβάλουν τα μέγιστα στην εθνική προσπάθεια για έξοδο από την κρίση, παράγοντας καθημερινά εθνικό πλούτο».

21 December 2017
Banner