Κλίμα συγκίνησης και ουσιαστικός διάλογος στη συνέλευση των κρεοπωλών Θεσσαλονίκης – Εκλογές 14-15 Μαΐου

11 April 2017

Κλίμα συγκίνησης και ουσιαστικός διάλογος στη συνέλευση των κρεοπωλών Θεσσαλονίκης – Εκλογές 14-15 Μαΐου

Με επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι εργασίες της Εκλογοαπολογιστικής Γενικής Συνέλευσης του Σωματείου Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης  την περασμένη Τετάρτη στην αίθουσα συνεδριάσεων της Κεντρικής Κρεαταγοράς Θεσσαλονίκης.

Στη συνέλευση εγκρίθηκαν ομόφωνα η Έκθεση Πεπραγμένων του Δ.Σ., ο Οικονομικός Απολογισμός και η Έκθεση της Ελεγκτικής Επιτροπής για το έτος 2016.

Στη διάρκεια της Συνέλευσης, στην οποία κυριάρχησε ο εποικοδομητικός διάλογος μεταξύ της Διοίκησης και των μελών του Σωματείου, συζητήθηκαν μείζονα θέματα που απασχολούν τον κλάδο, όπως η ΚΥΑ για την αναγραφή της προέλευσης στις ταμειακές, οι τιμές και η επάρκεια σε αμνοερίφια ενόψει Πάσχα και η επικουρική ασφάλιση.

Κλίμα συγκίνησης προκάλεσαν τα αποχαιρετιστήρια λόγια που απηύθυναν ο πρόεδρος Δημήτρης Γκαρμπούνης, ο αντιπρόεδρος Γιώργος Καπάρας και ο ταμίας Αναστάσιος Χατζηαναστασίου, οι οποίοι με τη λήξη της θητείας τους κλείνουν τον συνδικαλιστικό τους κύκλο. Και οι τρεις ευχαρίστησαν τους υπόλοιπους Συμβούλους αλλά και τα μέλη του Σωματείου για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που τους έδειξαν όλα αυτά τα χρόνια.

Με ομόφωνη απόφαση οι εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου ορίστηκαν για την Κυριακή 14 και Δευτέρα 15 Μαΐου (7π.μ. μέχρι 7μ.μ.) ενώ τέθηκε ως καταληκτική ημερομηνία υποβολής δηλώσεων συμμετοχής στις αρχαιρεσίες η Παρασκευή 28 Απριλίου 2017 μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι.

 

Η συνέλευση πήρε επίσης ομόφωνη απόφαση να παρατείνει τη θητεία της υπάρχουσας Διοίκησης μέχρι την ημερομηνία των εκλογών.

11 April 2017
Banner
Banner