“Κλείνουμε την Πέμπτη για να μην κλείσουμε για πάντα”

29 January 2016

“Κλείνουμε την Πέμπτη για να μην κλείσουμε για πάντα”

Ομόφωνα το Δ.Σ. του Σωματείου Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης αποφάσισε συμμετοχή στην 24ωρη γενική πανελλαδική απεργἰα την Πέμπτη 4/2 συντασσόμενο στο πλευρό της ΠΟΚΚ.

Το Σωματείο καλεί όλα τα μέλη του να συμμετάσχουν μαζικά στον αγώνα ενάντια στο νέο καταστροφικό ασφαλιστικό νομοσχέδιο της κυβέρνησης που με την εξοντωτική αύξηση των εισφορών οδηγεί  στην εξαθλίωση τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους μικρομεσαίους επιχειρηματίες χωρίς ταυτόχρονα να λύνει τη βιωσιμότητα του ασφαλιστικού.

SOMATEIO THESSALONIKIS

H Πανελλήνια Ομοσπονδία Καταστηματαρχών Κρεοπωλών, συντασσόμενη με τη ΓΣΕΒΕΕ, έχει καλέσει τα σωματεία-μέλη της να συμμετάσχουν στην Πανελλαδική απεργία με αιχμή το νέο ασφαλιστικό που προωθεί η κυβέρνηση.

Αποφάσεις, με τις οποίες καλούν τους κρεοπώλες να κλείσουν τα καταστήματά τους έχουν βγάλει:

  • Η Ένωση Αθήνας-Αττικής, η οποία τονίζει: "Ενώνουμε τις φωνές τους με όλους τους έλληνες, κόντρα στην πολιτική αδικίας και μηδενισμού της ανθρώπινης αξιοπρέπειας. Αγωνιζόμαστε για τις οικογένειες και τις επιχειρήσεις μας, για το δικαίωμα στην εργασία".
  • Ο Σύλλογος Κρεοπωλών Ν. Χανίων, ο οποίος καλεί  τα μέλη του να κινητοποιηθούν δυναμικά και μαζικά ενάντια στο καταστροφικό αντιασφαλιστικό νομοσχέδιο που προτείνει η κυβέρνηση.
  • Το Σωματείο Κρεοπωλών Πάτρας.

 

29 January 2016
Banner
Banner