Δράσεις των κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης για τις λαθροσφαγές

22 November 2017

Δράσεις των κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης για τις λαθροσφαγές

Με ομόφωνη απόφασή του το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης, στο πλαίσιο της διαφύλαξης της Δημόσιας Υγείας, αποφάσισε να προχωρήσει σε ενημέρωση των συνεργατών-κτηνοτρόφων στην Περιφέρεια για τις κυρώσεις που επιβάλλονται στις παράνομες σφαγές, καθώς τίθεται θέμα υγείας και φοροδιαφυγής από τη διακίνηση μη ελεγχόμενου κρέατος στην αγορά.

Το Σωματείο με επιστολή που απέστειλε στις κατά τόπους κτηνιατρικές υπηρεσίες συνέλεξε τα στοιχεία των κτηνοτρόφων ώστε να τους αποσταλεί ενημερωτική επιστολή με όλες τις παραπάνω πληροφορίες, με κύριο στόχο την αποτροπή τέτοιου είδους παράνομων και επικίνδυνων ενεργειών.

Επίσης, το Σωματείο απέστειλε επιστολή στον Ταξίαρχο της Αστυνομικής Διεύθυνσης του Νομού Θεσσαλονίκης ζητώντας η Ελληνική Αστυνομία να σταθεί αρωγός στην προσπάθεια του Σωματείου και να δράσει άμεσα σε περίπτωση καταγγελίας τέτοιου κρούσματος.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Σωματείο της Θεσσαλονίκης, «η Αστυνομική Αρχή μας διαβεβαίωσε πως έχει ενημερώσει τα Αστυνομικά Τμήματα στην Περιφέρεια και είναι στις επάλξεις σε περίπτωση καταγγελίας για να καταγράψει άμεσα το συμβάν».

22 November 2017
Banner
Banner