Ιντερνετικό «παράθυρο» για εξαγωγές αγροτικών προϊόντων

09 March 2017

Ιντερνετικό «παράθυρο» για εξαγωγές αγροτικών προϊόντων

Μια νέα ηλεκτρονική B2B πλατφόρμα για εξαγωγές αγροτικών προϊόντων, τροφίμων και ποτών –φρέσκων και συσκευασμένων– σε όλο τον κόσμο αποτελεί τo ExportsManager.com, που πρωτοπορεί στον χώρο του παγκόσμιου εμπορίου. Πρόκειται για το πρώτο ολοκληρωμένο single window marketplace, όπου πιστοποιημένοι παραγωγοί ή έμποροι και εξαγωγείς, πωλούν τα εμπορεύματά τους μέσω online δημοπρασίας και παράλληλα έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες απαραίτητες για την ολοκλήρωση της πώλησης, όπως μεταφορικές, ασφάλιση εξαγωγικών πιστώσεων και factoring. Σημειώνεται ότι η Atradius Credit Insurance είναι μια από τις εταιρείες–κολοσσούς που συνεργάζονται με το ExportsManager, ενώ σύντομα θα ανακοινωθούν και άλλες συνεργασίες με τραπεζικούς και ασφαλιστικούς ομίλους και μεταφορικές.

Το ExportsManager είναι απλό και εύκολο στη χρήση, προσφέροντας όλες τις λειτουργίες και υπηρεσίες συγκεντρωμένες σε ένα «παράθυρο» –το… dealing room– ώστε ο χρήστης να μην χρειάζεται να μπει σε άλλο περιβάλλον ή webpages για να ολοκληρώσει την αγοραπωλησία.

Επιπλέον, το ExportsManager έχει πολλές μοναδικές λειτουργίες και υπηρεσίες, όπως δυνατότητα αποστολής δείγματος σε όλο τον κόσμο –ακόμη και σε φρέσκα προϊόντα– από 24 έως 72 ώρες, υπηρεσίες μελέτης, σχεδιασμού και παραγωγής συσκευασίας και τυποποίησης προϊόντων, συμβουλευτική για την αύξηση των εξαγωγών, πιστοποιήσεις, προβολή, διαφήμιση κ.ά. Όλα τα παραπάνω είναι σε συνεργασία με καταξιωμένες και εξειδικευμένες εταιρείες όπως η DK Consultants και η Lotus SA Business Consulting, ενώ σύντομα θα προστεθεί και μια online ακαδημία με σεμινάρια και εκδηλώσεις με ειδικούς από όλο τον κόσμο.

«Πρόκειται για μια μεγάλη επένδυση και προσπάθεια, που έχει ξεκινήσει εδώ και 10 μήνες σε Ελλάδα, Ευρώπη, Ρωσία και Κίνα ενώ επόμενες αγορές που στοχεύουμε μέχρι τέλος του χρόνου, είναι η Αυστραλία και η Αμερική» δηλώνει σχετικά ο Γιάννης Ασλάνης, General Manager στο ExportsManager.

Το exportsmanager.com διατίθεται ήδη σε 7 γλώσσες και είναι δωρεάν.

Το exportsmanager.com διατίθεται ήδη σε 7 γλώσσες και είναι δωρεάν. Περισσότερες πληροφορίες αναζητήστε εδώ.

09 March 2017
Banner
Banner