Διατροφικές τάσεις και αειφορία στο επίκεντρο ημερίδας της ΠΕΤΕΤ στη FOODEXPO 2020

07 February 2020

Διατροφικές τάσεις και αειφορία στο επίκεντρο ημερίδας της ΠΕΤΕΤ στη FOODEXPO 2020

Story Highlights

  • Κυριακή 8/3/2020
  • 15:00-18:00
  • Metropolitan Expo Center
  • Αίθουσα παράλληλων εκδηλώσεων HALL 2

Related Articles

Επιστημονική ημερίδα με θέμα: «Παγκόσμιες διατροφικές τάσεις και βιώσιμη ανάπτυξη» διοργανώνειη Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Επιστημόνων Τροφίμων στο πλαίσιο της έκθεσης τροφίμων και ποτών FOODEXPO 2020 την Κυριακή 8 Μαρτίου.

Σύμφωνα με το πρόγραμμα που ανακοίνωσε η ΠΕΤΕΤ, την ημερίδα θα χαιρετίσει ο πρόεδρος της Ένωσης, Ιωάννης Σμαρνάκης και θα ακολουθήσει το κυρίως μέρος, που έχει ως εξής:

Πρώτος κύκλος: Διατροφικές τάσεις – Καθαρή ετικέτα

Συντονιστής: Μιχάλης Ορεστίδης, Αντιπρόεδρος ΠΕΤΕΤ

* Νίκος Βαλέτ –Χημικός Μηχανικός, Δ/ντης  R&D Chipita

* Μάκης Ρόκας – Χημικός – POLYPAN, Προσαρμοσμένες λύσεις & νέες τεχνολογίες.

* Αστερία Σταματάκη – Διατροφολόγος MSc - Επιστ. συνεργάτης Ε χειρουργικής κλινικής ΕΚΠΑ

* Σύλβια Μαραντίδου – Γεωπόνος-Τεχνολόγος Τροφίμων Lead Auditor TUV Austria Hellas

Ερωτήσεις-συζήτηση με τους συμμετέχοντες

Δεύτερος κύκλος: Επιλογές και δράσεις βιώσιμης ανάπτυξης

Συντονιστής: Νίκος Γκιώνης, υπ. επιστημονικής ΠΕΤΕΤ

* Φανή Τσιρώνη, Επίκουρος καθηγήτρια τμ.Επιστήμης τροφίμων Γ.Π.Α.

*Φρόσω Τζιώτη - Υπεύθυνη ασφάλειας υγείας &περιβάλοντος, Nestle Hellas

* Μιχάλης Χατζηευσταθίου, Ιχθυολόγος – Περιβαλλοντολόγος, Συντονιστής R&D Πανελλήνιου Συλλόγου Τεχνολόγων Ιχθυολόγων

* Μανώλης Ρεπάνης – Γεωπόνος - Επιστ.Τροφίμων - Δ/ντης Δ.Π. Μέλισσα-ΚΙΚΙΖΑΣ

Ερωτήσεις-συζήτηση με τους συμμετέχοντες

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί στο Metropolitan Expo Center, Αίθουσα παράλληλων εκδηλώσεων HALL 2, Κυριακή 8/3/2020, 15:00-18:00. Η είσοδος στην εκδήλωση είναι ελεύθερη.

07 February 2020
Banner
Banner
Banner