Ημερίδα της ΠΕΤΕΤ για τις διατροφικές τάσεις και την αειφορία – FOODEXPO, 12/3, 11π.μ.
Related Articles
Ραντεβού στην FOODEXPO 2022 δίνουν ξανά οι τεχνολόγοι τροφίμων μέλη της ΠΕΤΕΤ. Η Ένωση διοργανώνει επιστημονική ημερίδα στο πλαίσιο της έκθεσης και συγκεκριμένα το Σάββατο 12/3/2022 11.00-14.30.
Το θέμα της ημερίδας είναι: «Παγκόσμιες διατροφικές τάσεις & βιώσιμη ανάπτυξη» και κρίνοντας από το πρόγραμμα που ακολουθεί, παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον.Με ώρα έναρξης στις 11.00 το πρωί, το πρόγραμμα έχει ως εξής:
11:00-11:15 Προσέλευση- Εγγραφές
Εισαγωγή-Χαιρετισμός: Ιωάννης Σμαρνάκης , Πρόεδρος ΠΕΤΕΤ
11:15-12:45 Επιλογές και δράσεις βιώσιμης ανάπτυξης
Συντονιστής: Παναγιώτης Μανιατέας, Γ. Γραμματέας ΠΕΤΕΤ
*Χρυσαυγή Γαρδέλη, Επίκουρος καθηγήτρια τμ. Επιστήμης τροφίμων Γ.Π.Α
*Δρ. Ειρήνη Πατέρα, Τεχνολόγος τροφίμων, Δ/ντρια Καινοτομίας & βιώσιμης ανάπτυξης Elbisco
*Δρ. Μιχαήλ Χατζηευσταθίου,Ιχθυολόγος ΤΕ –Περιβαλλοντολόγος Συντονιστής R&D (ΠΑ.Σ.Τ.Ι.)
*Δρ.Φωτεινή Σάλτα, Χημικός ,σύμβουλος προγραμμάτων ΣΕΒΤ
12:45-14:15 Διατροφικές τάσεις-Καθαρή ετικέτα-Καινοτομίες
Συντονιστής: Μηλένα Μαργέλη ,Ε. Γραμματέας ΠΕΤΕΤ
*Αστερία Σταματάκη, Κλινική Διατροφολόγος MSc, Υπ. διδάκτωρ Ιατρικής ΕΚΠΑ.
*Μαριλίνα Τσετσώνη , Senior SRA Manager , Coca-Cola Co
*Μάκης Ρόκας , Γεωπόνος Msc- Τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης Polypan S.A.
*Παναγιώτης Ζουμπουλάκης, Αν. Καθηγητής, Πρόεδρος Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, ΠΑΔΑ
Ερωτήσεις-συζήτηση με τους συμμετέχοντες
Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν-Θα δοθούν βεβαιώσεις
FOODEXPO -Metropolitan Expo Center Αίθουσα παράλληλων εκδηλώσεων HALL Σάββατο 12/3/2022, 11.00-14.30