Ημερίδα της ΠΕΤΕΤ για τις διατροφικές τάσεις και την αειφορία – FOODEXPO, 12/3, 11π.μ.

17 February 2022

Ημερίδα της ΠΕΤΕΤ για τις διατροφικές τάσεις και την αειφορία – FOODEXPO, 12/3, 11π.μ.

Ραντεβού στην FOODEXPO 2022 δίνουν ξανά οι τεχνολόγοι τροφίμων μέλη της ΠΕΤΕΤ. Η Ένωση διοργανώνει επιστημονική ημερίδα στο πλαίσιο της έκθεσης και συγκεκριμένα το Σάββατο 12/3/2022 11.00-14.30.

Το θέμα της ημερίδας είναι: «Παγκόσμιες διατροφικές τάσεις & βιώσιμη ανάπτυξη» και κρίνοντας από το πρόγραμμα που ακολουθεί, παρουσιάζει εξαιρετικό ενδιαφέρον.Με ώρα έναρξης στις 11.00 το πρωί, το πρόγραμμα έχει ως εξής:

11:00-11:15 Προσέλευση- Εγγραφές

Εισαγωγή-Χαιρετισμός: Ιωάννης Σμαρνάκης , Πρόεδρος ΠΕΤΕΤ

11:15-12:45 Επιλογές και δράσεις βιώσιμης ανάπτυξης

Συντονιστής: Παναγιώτης Μανιατέας, Γ. Γραμματέας ΠΕΤΕΤ

*Χρυσαυγή Γαρδέλη, Επίκουρος καθηγήτρια τμ. Επιστήμης τροφίμων Γ.Π.Α

*Δρ. Ειρήνη Πατέρα, Τεχνολόγος τροφίμων, Δ/ντρια Καινοτομίας & βιώσιμης ανάπτυξης Elbisco

*Δρ. Μιχαήλ Χατζηευσταθίου,Ιχθυολόγος ΤΕ –Περιβαλλοντολόγος Συντονιστής R&D (ΠΑ.Σ.Τ.Ι.)

*Δρ.Φωτεινή Σάλτα, Χημικός ,σύμβουλος προγραμμάτων ΣΕΒΤ

12:45-14:15 Διατροφικές τάσεις-Καθαρή ετικέτα-Καινοτομίες

Συντονιστής: Μηλένα Μαργέλη ,Ε. Γραμματέας ΠΕΤΕΤ

*Αστερία Σταματάκη, Κλινική Διατροφολόγος MSc, Υπ. διδάκτωρ Ιατρικής ΕΚΠΑ.

*Μαριλίνα Τσετσώνη , Senior SRA Manager , Coca-Cola Co

*Μάκης Ρόκας , Γεωπόνος Msc- Τμήμα Έρευνας & Ανάπτυξης Polypan S.A.

*Παναγιώτης Ζουμπουλάκης, Αν. Καθηγητής, Πρόεδρος Τμήματος Επιστήμης και Τεχνολογίας Τροφίμων, ΠΑΔΑ

Ερωτήσεις-συζήτηση με τους συμμετέχοντες

Η είσοδος στην εκδήλωση είναι δωρεάν-Θα δοθούν βεβαιώσεις

FOODEXPO -Metropolitan Expo Center Αίθουσα παράλληλων εκδηλώσεων HALL Σάββατο 12/3/2022, 11.00-14.30

17 February 2022
Banner