Ημερίδα για τη διασύνδεση Αγροδιατροφής, Βιομηχανίας και Τουρισμού, την Τρίτη 21/11

17 November 2017

Ημερίδα για τη διασύνδεση Αγροδιατροφής, Βιομηχανίας και Τουρισμού, την Τρίτη 21/11

Μια ενδιαφέρουσα ημερίδα με θέμα «ΦΟΡΟΥΜ ΑΓΡΟΔΙΑΤΡΟΦΗΣ - ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑΣ - ΤΟΥΡΙΣΜΟΥ» θα πραγματοποιηθεί στο Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών - ΕΙΕ (Βασιλέως Κωνσταντίνου 48, Αθήνα), την Τρίτη 21 Νοεμβρίου 2017 και ώρα 10:00 π.μ.

Στόχος της ημερίδας, την οποία διοργανώνει η Γενική Γραμματεία Βιομηχανίας, μαζί με τα τρία Υπουργεία, Οικονομίας, Τουρισμού και Αγροτικής Ανάπτυξης, είναι να αναλυθούν οι προοπτικές διασύνδεσης της Αγροδιατροφής και της Βιομηχανίας με τον Τουρισμό.

Την έναρξη των εργασιών της ημερίδας θα κάνει ο Παναγιώτης Πέτρου, συντονιστής του Φόρουμ, και θα χαιρετίσουν ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Γιάννης Δραγασάκης, ο υπουργός ΥΠΑΑΤ Βαγγέλης Αποστόλου, η υπουργός Τουρισμού Έλενα Κουντουρά, ο αν. υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης Αλέξης Χαρίτσης, ο πρόεδρος του ΣΕΒ Θεόδωρος Φέσσας, ο πρόεδρος του ΣΕΤΕ Γιάννης Ρέτσος και ο πρόεδρος του ΣΕΒΤ Ευάγγελος Καλούσης.

Στο κυρίως πρόγραμμα της ημερίδας, αμέσως μετά, θα παρουσιαστούν τα μέχρι σήμερα αποτελέσματα του Φόρουμ, αλλά και παρεμβάσεις με Καλές Πρακτικές Φορέων από το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος, την Ένωση Περιφερειών Ελλάδας, το Επιμελητήριο Ηρακλείου Κρήτης, τον Σύνδεσμο Ελληνικής Κτηνοτροφίας, τον Οργανισμό Κεντρικών Αγορών & Αλιείας, το Ίδρυμα Καπετάν Βασίλης, την Τράπεζα Πειραιώς – Διεύθυνση Αγροτικού Τομέα.

Τέλος, τις προοπτικές της διασύνδεσης των τριών τομέων θα αναλύσει ο Ευστράτιος Ζαφείρης, Γενικός Γραμματέας Βιομηχανίας.

17 November 2017
Banner
Banner