Ημερίδα με στόχο την ελληνογαλλική επιχειρηματική συνεργασία στα τρόφιμα

16 April 2019

Ημερίδα με στόχο την ελληνογαλλική επιχειρηματική συνεργασία στα τρόφιμα

Ημερίδα με θέμα «Τομέας Τροφίμων, Πυλώνας ανάπτυξης» διοργανώνει την Παρασκευή 19 Απριλίου το Ελληνογαλλικό Εμπορικό Επιμελητήριο.

Στη διάρκεια της εκδήλωσης, που πραγματοποιείται στις 9π.μ. στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ (Πανεπιστημίου 52, στην Αθήνα), εκπρόσωποι γαλλικών και ελληνικών εταιρειών και φορέων θ’ αναπτύξουν τους τρεις βασικούς άξονες της ημερίδας:

  • Η Κοινή Αγροτική Πολιτική
  • Οι μεγάλες προκλήσεις, στη γεωργική παραγωγή, στη γεωργική απόδοση, στην εναλλακτική παραγωγή 
  • Το μέλλον

Η πρωτοβουλία αυτή έχει σκοπό να φέρει σε επαφή παράγοντες από την Ελλάδα και την Γαλλία προκειμένου να εξετάσουν από κοινού ευκαιρίες επιχειρηματικής ανάπτυξης στον τομέα των τροφίμων, να προβούν σε καταγραφή νέων προτάσεων και τεχνολογιών στον τομέα αυτό.

Για περισσότερες πληροφορίες και για το κόστος συμμετοχής, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει με το Ελληνογαλλικό Επιμελητήριο, τηλ. 210.3625616/545.

16 April 2019
Banner
Banner