Ημερίδα με στόχο την ελληνογαλλική επιχειρηματική συνεργασία στα τρόφιμα
Related Articles
- Προειδοποίηση των γαλλικών Αρχών ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων για την αφρικανική πανώλη των χοίρων
- Ενίσχυση της συνεργασίας Ελλάδας-Γαλλίας για τις αλλαγές στην ΚΑΠ – Προώθηση των ελληνικών προτάσεων
- Οι αλλαγές στην ΚΑΠ το κύριο θέμα συζητήσεων μεταξύ των υπουργών Γεωργίας Ελλάδας, Γαλλίας και Σλοβενίας σε Παρίσι και Λουμπλιάνα
Ημερίδα με θέμα «Τομέας Τροφίμων, Πυλώνας ανάπτυξης» διοργανώνει την Παρασκευή 19 Απριλίου το Ελληνογαλλικό Εμπορικό Επιμελητήριο.
Στη διάρκεια της εκδήλωσης, που πραγματοποιείται στις 9π.μ. στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ (Πανεπιστημίου 52, στην Αθήνα), εκπρόσωποι γαλλικών και ελληνικών εταιρειών και φορέων θ’ αναπτύξουν τους τρεις βασικούς άξονες της ημερίδας:
- Η Κοινή Αγροτική Πολιτική
- Οι μεγάλες προκλήσεις, στη γεωργική παραγωγή, στη γεωργική απόδοση, στην εναλλακτική παραγωγή
- Το μέλλον
Η πρωτοβουλία αυτή έχει σκοπό να φέρει σε επαφή παράγοντες από την Ελλάδα και την Γαλλία προκειμένου να εξετάσουν από κοινού ευκαιρίες επιχειρηματικής ανάπτυξης στον τομέα των τροφίμων, να προβούν σε καταγραφή νέων προτάσεων και τεχνολογιών στον τομέα αυτό.
Για περισσότερες πληροφορίες και για το κόστος συμμετοχής, κάθε ενδιαφερόμενος μπορεί να επικοινωνήσει με το Ελληνογαλλικό Επιμελητήριο, τηλ. 210.3625616/545.