Ικανοποίηση στην ΠΕΤΕΤ για την επιτυχία του 6ου Διεθνούς Συνεδρίου Τεχνολογίας Τροφίμων

22 March 2017

Ικανοποίηση στην ΠΕΤΕΤ για την επιτυχία του 6ου Διεθνούς Συνεδρίου Τεχνολογίας Τροφίμων

Story Highlights

  • "Η Π.Ε.ΤΕ.Τ είναι βαθιά προσηλωμένη στη διάχυση της επιστημονικής γνώσης προς τις υγιείς παραγωγικές δυνάμεις της πατρίδας αλλά και την υπεύθυνη ενημέρωση των πολιτών μέσα από τις ποικίλες συλλογικές δράσεις και σε ατομικό επίπεδο στο χώρο εργασίας των μελών μας. "

Related Articles

Άνω των τριακοσίων εγγεγραμμένων συνέδρων, επιστήμονες, ακαδημαϊκοί, ειδικοί και στελέχη επιχειρήσεων από 28 χώρες, συμμετείχαν στις εργασίες του 6ου Διεθνούς Συνεδρίου Τεχνολογίας Τροφίμων που πραγματοποιήθηκε το διήμερο 18-19 Μαρτίου στο πλαίσιο της 4ης FoodExpo.

Το συνέδριο διοργάνωσε η Πανελήνια Ένωση Τεχνολόγων Τροφίμων - ΠΕΤΕΤ, η Διοίκηση της οποίας δηλώνει την ικανοποίησή της για την επιτυχημένη ολοκλήρωση μιας σημαντικής διαδικασίας με διεθνή διάσταση.

Όπως ανακοινώνει η Γραμματεία της ΠΕΤΕΤ, οι σύνεδροι «επί δύο ημέρες προσέγγισαν με πρωτότυπο τρόπο καινοτόμα θέματα του τομέα τροφίμων και παράλληλα γνώρισαν από κοντά πλήθος επιχειρήσεων επισκεπτόμενοι την 4η FoodExpo. Την έναρξη του συνεδρίου χαιρέτισαν ο πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής Ιωάννης Σμαρνάκης, της επιστημονικής επιτροπής καθηγητής Στυλιανός Ραφαηλίδης και η αντιπρόεδρος της Ισπανικής Ένωσης επιστημόνων -τεχνολόγων τροφίμων Teresa M. Lopez Diaz.

Σκληρή δουλειά προετοιμασίας ενός και πάνω έτους, από την επιστημονική και την οργανωτική επιτροπή του συνεδρίου έπιασε τόπο με τον καλύτερο τρόπο. Είμαστε πολύ περήφανοι για τα μέλη της ένωσης, τους καθηγητές μας, τους υποστηριχτές και τους χορηγούς χωρίς την οικονομική στήριξη των οποίων δεν θα καλύπταμε το υψηλό κόστος ποιοτικών υπηρεσιών ενός διεθνούς συνεδρίου.

Πιστεύουμε ότι τα αποτελέσματα του συνεδρίου τα οποία ήδη μελετάμε, θα συμβάλουν δημιουργικά στην παραγωγική ανασυγκρότηση του αγροδιατροφικού τομέα της οικονομίας μέσω διεπιστημονικής προσέγγισης και αποτελεσματικών πρακτικών.

Η Π.Ε.ΤΕ.Τ είναι βαθιά προσηλωμένη στη διάχυση της επιστημονικής γνώσης προς τις υγιείς παραγωγικές δυνάμεις της πατρίδας αλλά και την υπεύθυνη ενημέρωση των πολιτών μέσα από τις ποικίλες συλλογικές δράσεις και σε ατομικό επίπεδο στο χώρο εργασίας των μελών μας. Τη στιγμή που η κενολογία αποτελεί "τέχνη" στη χώρα μας, η αναποτελεσματικότητα  καθημερινή πρακτική και η καταστροφή λόγω και έργω, εναλλακτική πολιτική πρόταση, εμείς απαντούμε με απολογισμό των πλούσιων δημιουργικών δράσεών μας.

Ευχαριστούμε πολύ τον πρόεδρο της Επιστημονικής επιτροπής, καθηγητή Στυλιανό Ραφαηλίδη, τα μέλη της καθοδηγητικής επιτροπής, καθηγητές Αλέξανδρο Κουλούρη, Μαρία Παπαγεωργίου και Ελένη Καλογιάννη καθώς και τα μέλη της διεθνούς και εθνικής επιστημονικής επιτροπής για το εξαιρετικό τους έργο.

Για μια ακόμη φορά ευχαριστούμε ονομαστικώς:

Τον Ε.Φ.Ε.Τ. Το ISEKI Food Association. Τους ΣΕΒΤ-ΣΥΒΙΠΥΣ-Σ.Βιομ.ΨΥΧΟΥΣ&Logistics. Τον ΕΛΓΟ-Δήμητρα. Την Αγροδιατροφική Σύμπραξη Κεντρικής Ελλάδος. Τα Αλεξάνδρειο Τ.Ε.Ι. Θεσσαλονίκης, Τ.Ε.Ι Αθήνας, Ε.Μ.Π. Τα Τ.Ε.Ι Θεσσαλίας, Γ.Π.Α., Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας, Α.Π.Θ και Τ.Ε.Ι Πελοποννήσου.

Την εταιρία ΤΡΙΑΙΝΑ για τη γραμματεία του συνεδρίου, και την πολυπληθή εθελοντική ομάδα από συναδέλφους και φοιτητές για την επιμέλειά τους.

Ονομαστικώς επίσης ευχαριστούμε:

-Τη διοργανώτρια εταιρία της 4ης FOODEXPO 2017, FORUM, για την φιλοξενία.

-Τους χορηγούς μας TUV AUSTRIA HELLAS, PROVIL, Καλλάς-Παπαδόπουλος, ΜΥΛΟΙ ΚΡΗΤΗΣ, PALLAS-Λάβδας Α.Ε., ΖΥΜΕΣ ΛΕ ΣΑΦΡ, CANDIA NUTS, VIONOVA.

Υποσχόμαστε ότι το 7ο Διεθνές συνέδριο τεχνολογίας τροφίμων το οποίο σκοπεύουμε να οργανώσουμε στα επόμενα δύο χρόνια, θα είναι πιο πλούσιο και δημιουργικό προς όφελος της επιστήμης, του επαγγέλματος και της βελτίωσης της ζωής των συμπολιτών μας».

22 March 2017
Banner
Banner