Η ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΕ στην έκθεση IPACK – IMA 2018

28 June 2018

Η ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΕ στην έκθεση IPACK – IMA 2018

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε μία από τις μεγαλύτερες εκθέσεις συσκευασίας, η IPACK-IMA 2018, η οποία πραγματοποιήθηκε 29 Μαΐου - 01 Ιουνίου στο Μιλάνο της Ιταλίας. Το εντυπωσιακό περίπτερο της ARCA ETICHETTE SPA έκλεψε για μία ακόμη χρονιά τις εντυπώσεις, παρουσιάζοντας πρωτοποριακές και τεχνολογικά προηγμένες λύσεις που αφορούν τη βιομηχανία.
Ο οίκος ARCA ETICHETTE SPA ιδρύθηκε το 1948 και διαθέτει δύο εργοστάσια στην Ιταλία. Είναι προσηλωμένος στην έρευνα, επενδύοντας το 5% των κερδών του σε αυτή, παρουσιάζοντας κάθε χρόνο νέα, πρωτοπόρα προϊόντα.
Το σύστημα ποιότητας της ARCA, πιστοποιημένο κατά ISO 9001, βασίζεται στις πιο σύγχρονες διαδικασίες σχεδιασμού, παραγωγής και πώλησης, οι οποίες έχουν στόχο την «απόλυτη ποιότητα». Με σαφή όραμα και αποστολή, ο οίκος ARCA δραστηριοποιείται σε όλο τον κόσμο, με ένα ευρύ δίκτυο διανομέων.
Οι βιομηχανικές ετικετέζες που διαθέτει ο οίκος ARCA καλύπτουν και προσαρμόζονται ακόμη και τις πιο απαιτητικές ανάγκες. Όλα τα μηχανήματα είναι τεχνολογικά προηγμένα και τελειοποιημένα για την τυποποίηση προϊόντων, με επιλογές επικόλλησης άνω και/ή κάτω, εκτύπωσης και επικόλλησης καθώς και προϊόντα laser. Εκτός από τις βιομηχανικές εφαρμογές, διαθέτει αναλώσιμα, όπως θερμικές ετικέτες.
Με πείρα 70 ετών, ο οίκος ARCA έχει μπει ήδη πολύ δυναμικά στην ελληνική αγορά, με εγκαταστάσεις στις μεγαλύτερες βιομηχανικές μονάδες στην Ελλάδα.
Η ΧΡΟΝΟΓΡΑΦΙΚΗ ΑΕ, η οποία εκπροσωπεί στην Ελλάδα τον ιταλικό οίκο ARCA ETICHETTE SPA, είχε ενεργό ρόλο σε όλη τη διάρκεια της έκθεσης.
Εκπρόσωποι από το τμήμα πωλήσεων βρέθηκαν στο περίπτερο της ARCA, κάνοντας αισθητή την ελληνική παρουσία.

28 June 2018
Banner
Banner