Η γιορτή του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο Ηράκλειο

16 November 2017

Η γιορτή του Αρχαγγέλου Μιχαήλ στο Ηράκλειο

Με πλήθος κρεοπωλών και άλλων καλεσμένων από φορείς του Ηρακλείου πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12 Νοεμβρίου η γιορτή του προστάτη του Συνδέσμου Κρεοπωλών Ν. Ηρακλείου «Μιχαήλ Αρχάγγελου».  Η Θεία Λειτουργία έγινε στον Ιερό Ναό Αγίου Ευγενίου στις  Μεσαμπελιές Ηρακλείου

Κάθε χρόνο επιλέγεται ένας κρεοπώλης, ο οποίος κρατά την εικόνα του Συνδέσμου στο σπίτι του μέχρι την επόμενη γιορτή. Στις φωτογραφίες απεικονίζεται η μεταφορά της εικόνας στο σπίτι του Γιώργου Φορτετσανάκη, όπου έγινε και το καθιερωμένο κέρασμα.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Κρεοπωλών Σταύρος Πέρρος και ο πρόεδρος του Συνδέσμου Πειραιά Νίκος Παπαλαμπόπουλος.

Να σημειωθεί ότι ο Σύνδεσμος Κρεοπωλών Ν. Ηρακλείου συμπληρώνει φέτος 100 χρόνια παρουσίας στο πλευρό των κρεοπωλών και συνεχίζει με πολλές πρωτοβουλίες να στηρίζει τα μέλη του. Μία από αυτές τις πρωτοβουλίες είναι η ίδρυση ΤΡΑΠΕΖΑΣ ΑΙΜΑΤΟΣ η οποία λειτουργεί για δεύτερη χρονιά και έχει βοηθήσει κρεοπώλες και τις οικογένειές τους που έχουν ανάγκη.

16 November 2017
Banner
Banner