Η ελίτ των εκτρεφόμενων φυλών και φέτος στη SOMMET DE L’ELEVAGE

16 July 2018

Η ελίτ των εκτρεφόμενων φυλών και φέτος στη SOMMET DE L’ELEVAGE

Με 1.500 εκθέτες από 32 χώρες σε 180.000τ.μ. εκθεσιακού χώρου το 2017, με 2.000 ζώα και 95.000 επισκέπτες από τον κλάδο της κτηνοτροφίας, η SOMMET DE L'ELEVAGE είναι βεβαίως ένα γεγονός που αναγνωρίζεται πλέον ως σημείο αναφοράς μεταξύ των μεγαλύτερων εκθέσεων ζωικού κεφαλαίου παγκοσμίως.

Οι διοργανωτές της έκθεσης ετοιμάζουν για φέτος (3-5 Οκτωβρίου 2018 στο Κλερμόν-Φεράν, Γαλλία) μια εξίσου επιτυχημένη παρουσία, μια πραγματική συνάντηση κορυφής, που συγκεντρώνει την… ελίτ του ζωικού κεφαλαίου. Μια έκθεση όπου οι διαγωνισμοί και οι παρουσιάσεις ζώων, οι τεχνικές καινοτομίες, οι επαγγελματικές συναντήσεις, οι εκδηλώσεις και τα συνέδρια που καλύπτουν όλα τα καυτά θέματα του κόσμου της κτηνοτροφίας προεξοφλούν μία επιτυχή διοργάνωση, οι υπεύθυνοι της οποίας δηλώνουν ότι φέτος οι εκθέτες θα ξεπεράσουν τους 1.500, κάνοντας ένα ακόμη… sold out. Εξίσου ρεαλιστικό θεωρούν φέτος το σπάσιμο του ορίου των 100.000 επισκεπτών στη διάρκεια του τριημέρου.

Η έκθεση και όλες οι εκδηλώσεις, οι διαγωνισμοί, οι βραβεύσεις και οι δεκάδες επισκέψεις σε φάρμες που την πλαισιώνουν, αποτελούν έναν σημαντικό πόλο έλξης για τους κλάδους της κρεοπαραγωγού και γαλακτοπαραγωγού βοοτροφίας, της προβατοτροφίας, αλλά και τον κλάδο των ιπποειδών. Το ίδιο και τα περισσότερα από 40 συνέδρια και διασκέψεις που θα λάβουν χώρα στο πλαίσιο της SOMMET DE L'ELEVAGE, η οποία με τον τρόπο αυτό εκπροσωπεί ιδανικά την εικόνα της γαλλικής τεχνογνωσίας όσον αφορά τη ζωική παραγωγή και τη γενετική.

Για το πλήρες πρόγραμμα, που περιλαμβάνει επίσης οργάνωση Β2Β συναντήσεων, αλλά και εκδηλώσεις παρουσίασης του γεωργοκτηνοτροφικού κλάδου της Τουρκίας, η οποία είναι φέτος τιμώμενη χώρα, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα της SOMMET DE L'ELEVAGE.

16 July 2018
Banner
Banner