Για “θαύμα” κάνει λόγο η διοργάνωση της Food Expo

24 March 2016

Για “θαύμα” κάνει λόγο η διοργάνωση της Food Expo

Τους 55.000 έφτασαν οι επαγγελματίες επισκέπτες της 3ης Food Expo, σύμφωνα με τη διοργάνωση της έκθεσης, εκπροσωπώντας 22.000 επιχειρήσεις του αγροδιατροφικού τομέα και των κλάδων της οργανωμένης λιανικής, του χονδρεμπορίου, των ξενοδοχείων και της μαζικής εστίασης. Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοργάνωσης η έκθεση αναδείχθηκε μακράν ως, όχι μόνο η μεγαλύτερη αλλά και η πληρέστερη σε όλους τους τομείς έκθεση τροφίμων και ποτών που έγινε ποτέ στη χώρα μας. Μάλιστα, η έκθεση αποδείχθηκε σημαντικό κανάλι διεξόδου για τη δυναμική της εγχώριας επιχειρηματικότητας του συγκεκριμένου κλάδου.
Μέσα στην ύφεση που βιώνει η Ελλάδα, η Food Expo αποτέλεσε φέτος ευκαιρία για τον αγροδιατροφικό τομέα να αναδείξει καινοτόμα προϊόντα εξαιρετικής ποιότητας και ποικιλίας, ικανά να πρωταγωνιστήσουν στα ράφια οποιουδήποτε καταστήματος σε ολόκληρο τον κόσμο. Επιπλέον, η υπεράνω κάθε προσδοκίας προσέλευση Ελλήνων και ξένων επιχειρηματιών, αποδεικνύει ότι βρήκαν ένα κομβικό σημείο συνάντησης στην άρτια διοργάνωση της 3ης FOOD EXPO.

Ενθουσιασμό και αισιοδοξία εξέφρασαν οι εκθέτες!

Εξαιρετικά επιτυχημένη χαρακτήρισαν στην πλειονότητά τους τη διοργάνωση της 3ης FOOD EXPO οι 870 Έλληνες και 100 ξένοι εκθέτες. Σύμφωνα με δηλώσεις τους, στα πλαίσια της έκθεσης πραγματοποίησαν πολλές και σημαντικές επαφές με επαγγελματίες από όλο τον κόσμο και μεγάλους ομίλους αγορών από τη χώρα μας. Συγχρόνως, εντυπωσιασμένοι ήταν και αρκετοί από την παρουσία πολλών και σπουδαίων διεθνών αγοραστών, που έδειξαν μεγάλο ενδιαφέρον για τα προϊόντα τους. Συγκεκριμένα, στις ημέρες λειτουργίας της FOOD EXPO κλείστηκαν συμφωνίες πολλών εκατομμυρίων ευρώ, ενώ είναι βέβαιο ότι οι επαφές που έγιναν θα αποδώσουν πολλαπλάσιους καρπούς στο αμέσως επόμενο διάστημα.

24 March 2016
Banner
Banner