Η FOOD EXPO Digital (14-18 Ιουνίου 2021) αλλάζει τα δεδομένα των ψηφιακών εκθέσεων

14 April 2021

Η FOOD EXPO Digital (14-18 Ιουνίου 2021) αλλάζει τα δεδομένα των ψηφιακών εκθέσεων

Η μεγάλη διεθνής έκθεση για τα Τρόφιμα & Ποτά, η FOOD EXPO, επιστρέφει στις 14-18 Ιουνίου 2021 μόνο με ψηφιακή μορφή, και θα πραγματοποιηθεί μέσω μιας custom made ηλεκτρονικής πλατφόρμας. 

Στην ανακοίνωση που διένειμαν οι διοργανωτές, αναφέρουν:

Oι δυσμενείς συνθήκες που επικρατούν, λόγω της μεγάλης έξαρσης της πανδημίας, κατέστησαν αδύνατη την πραγματοποίηση της φυσικής έκθεσης. Παρ’ όλα αυτά, η DigitalFOODEXPOθα πραγματοποιηθεί κανονικά από 14 έως 18 Ιουνίου 2021, μέσω μίας custom made ηλεκτρονικής πλατφόρμας προσφέροντας τη δυνατότητα σε εκθέτες και επισκέπτες για κερδοφόρες εμπορικές συναλλαγές στη νέα πραγματικότητα που έχει δημιουργηθεί.

Η FOOD EXPO Digital θα φέρει σε διαδραστική και ουσιαστική επαφή τους εκθέτες της με χιλιάδες σημαντικούς Έλληνες και ξένους αγοραστές οι οποίοι θα λάβουν κωδικό δωρεάν εισόδου στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της ψηφιακής έκθεσης και θα πραγματοποιήσουν για πέντε ημέρες b2b meetings με τους εκθέτες μέσω video call ή  online chat.

Σημαντικά εμπορικά οφέλη για εκθέτες και αγοραστές

Η custom made διαδραστική πλατφόρμα, μέσω της οποίας θα πραγματοποιηθεί η ψηφιακή έκθεση, δίνει την ευκαιρία στους εκθέτες της FOOD EXPO 2021 να παρουσιάσουν τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους σε χιλιάδες Έλληνες και διεθνείς food traders και να συνάψουν σημαντικές συμφωνίες μαζί τους.

Οι εταιρίες που θα συμμετάσχουν στην ψηφιακή έκθεση θα μπορούν να προβάλλουν στην σελίδα του προφίλ τους όλα τα προϊόντα τους με φωτογραφικό υλικό και βίντεο.

Παράλληλα, μέσα από την digital πλατφόρμα οι αγοραστές που θα την επισκεφτούν θα έχουν τη δυνατότητα να ανακαλύψουν προϊόντα και υπηρεσίες από κορυφαία brands του κλάδου τροφίμων και ποτών από την Ελλάδα και το εξωτερικό, ενώ θα έχουν πρόσβαση στα προφίλ των ψηφιακών εκθετών και μετά το τέλος της FOOD EXPO 2021. Το ενδιαφέρον για online ραντεβού θα είναι αυξημένο, καθώς Έλληνες και ξένοι αγοραστές αναμένεται να πραγματοποιήσουν 15.000 video calls με τους εκθέτες.

- 14.000 σημαντικοί Έλληνες και 16.000 επιλεγμένοι ξένοι αγοραστές θα λάβουν κωδικό δωρεάν εισόδου στην ηλεκτρονική πλατφόρμα της ψηφιακής έκθεσης.

- 15.000 video calls αναμένεται να πραγματοποιήσουν οι Έλληνες και ξένοι αγοραστές με τους εκθέτες.

- Οι αγοραστές θα έχουν πρόσβαση στα προφίλ των ψηφιακών εκθετών και μετά το τέλος της έκθεσης.

- 30.000 Newsletters για την ψηφιακή έκθεση θα αποστείλει η διοργανώτρια εταιρεία σε διεθνείς αγοραστές που διαθέτει στη βάση της.

- Digital διαφημιστική προβολή (GDN, Youtube) διάρκειας 4 μηνών σε επαγγελματίες στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Τέλος, να σημειωθεί ότι η επόμενη FOOD EXPO με φυσική παρουσία εκθετών και επισκεπτών θα πραγματοποιηθεί 12-14 Μαρτίου 2022 στο Metropolitan Expo, οπότε και η οικονομική και κοινωνική ζωή θα έχει επανέλθει στην κανονικότητα.

14 April 2021
Banner