ΕΘΕΑΣ: Σατολιάς πρόεδρος, Κουτσουπιάς γραμματέας

04 April 2022

ΕΘΕΑΣ: Σατολιάς πρόεδρος, Κουτσουπιάς γραμματέας

Ο Παύλος Σατολιάς αναλαμβάνει πρόεδρος της ΕΘΕΑΣ με την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας και την συγκρότηση σε σώμα του νέου Διοικητικού Συμβουλίου.

Στη θέση του α' αντιπροέδρου στο ΔΣ της ΕΘΕΑΣ τοποθετείται ο Ανδρέας Δημητρίου και του β' αντιπροέδρου ο Χρήστος Γιαννακάκης.

Τη θέση του γραμματέα αναλαμβάνει ο Θωμάς Κουτσουπιάς, ενώ ταμίας η Διαμάντω Κρητικού.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα του Διοικητικού Συμβουλίου της ΕΘΕΑΣ έχουν ως εξής:

Πρόεδρος, Παύλος Σατολιάς
Α' Αντιπρόεδρος, Ανδρέας Δημητρίου
Β' Αντιπρόεδρος, Χρήστος Γιαννακάκης
Γραμματέας, Θωμάς Κουτσουπιάς
Ταμίας, Διαμάντω Κρητικού

Ο νέος πρόεδρος της ΕΘΕΑΣ Παύλος Σατολιάς δήλωσε τα εξής: «Η σημερινή ημέρα αποτελεί το εφαλτήριο της νέας πορείας που έχει ανάγκη τόσο ο συνεταιριστικός χώρος όσο κυρίως οι ίδιοι οι παραγωγοί που εκπροσωπούμε. Διανύουμε μια ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο, η οποία και απαιτεί ενότητα, συνέργειες και καθαρές λύσεις για να μπορέσουμε να αντέξουμε και να κάνουμε τα επόμενα βήματα. Σε αυτή την μάχη δεν περισσεύει κανείς. Πλέον όμως, δεν δικαιούται επίσης κανείς να αγνοεί το ενιαίο συνεταιριστικό όργανο, το οποίο και επαναδιεκδικεί τη θέση του ως ισότιμος συνομιλητής και παράγοντας συνδιαμόρφωσης των αποφάσεων. Τα προβλήματα του χώρου είναι τόσο έντονα που οφείλουμε όλοι με σοβαρότητα και αποφασιστικότητα να αναζητήσουμε λύσεις για τον πρωτογενή τομέα. Προσωπικά είμαι βέβαιος ότι θα καταφέρουμε το καλύτερο. Η ΕΘΕΑΣ έχει πάντα και προς όλους ανοιχτή την πόρτα και το κάλεσμα ενότητας είναι διαρκές και ειλικρινές. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνοδοιπόρους συνεταιριστές για την εμπιστοσύνη τους και να διαβεβαιώσω ότι όλες μας οι πρωτοβουλίες θα διέπονται από το πνεύμα και την ουσία των διεθνών συνεταιριστικών αρχών. Η επόμενη ημέρα μόλις ξεκίνησε και αυτό που μας περιμένει είναι σκληρή δουλειά».
[Πηγή: https://www.e-ea.gr/]

04 April 2022
Banner
Banner