Επιχειρηματικές ευκαιρίες ανοίγει η MeatEx – Όλες οι πληροφορίες για επισκέπτες/εκθέτες

09 September 2016

Επιχειρηματικές ευκαιρίες ανοίγει η MeatEx – Όλες οι πληροφορίες για επισκέπτες/εκθέτες

Ανοιχτές και πάλι οι πόρτες του Ιράν, μετά τη συμφωνία της Βιέννης τον Ιούλιο του 2015 και την άρση των διεθνών κυρώσεων και του εμπάργκο που είχε επιβληθεί στη χώρα. Το γεγονός επισφραγίζεται με τον καλύτερο τρόπο για τον κόσμο του κρέατος, καθώς τον Νοέμβριο οργανώνεται στο Ιράν η MeatEx, η διεθνής εξειδικευμένη έκθεση των προϊόντων κρέατος και συναφών βιομηχανιών.

Η έκθεση πραγματοποιείται στο Διεθνές Εκθεσιακό Κέντρο της Τεχεράνης από 5 έως 8 Νοεμβρίου και περιλαμβάνει το σύνολο της αλυσίδας παραγωγής, συσκευασίας, διανομής, αποθήκευσης και πώλησης κόκκινου κρέατος, πουλερικών, θαλασσινών, των μεταποιημένων προϊόντων με βάση το κρέας και όλα τα είδη των μηχανημάτων, του εξοπλισμού, της τεχνολογίας και του αυτοματισμού.

Καθ’ όσον πρωταρχικός σκοπός της MeatEx είναι να καλύψει τις ανάγκες των μουσουλμανικών χωρών, η συμμετοχή στην έκθεση είναι μια ιδανική ευκαιρία για τους παραγωγούς και τους προμηθευτές να δουν, να γνωρίσουν, να μπουν και να δραστηριοποιηθούν στις αγορές των μουσουλμανικών χωρών. Το ίδιο το Ιράν άλλωστε, που φιλοξενεί την Έκθεση, είναι σημαντικό μέρος αυτής της τεράστιας αγοράς, αφού ο πληθυσμός της χώρας υπερβαίνει τα 80 εκατομμύρια.

Για τις απαραίτητες πληροφορίες, έντυπα αιτήσεων, προϋποθέσεις συμμετοχής και όλες τις αναγκαίες διαδικασίες, όσοι ενδιαφέρονται να συμμετάσχουν στη MeatEx ως εκθέτες ή ως επισκέπτες, μπορούν να απευθυνθούν στην EXHIBITION BANK η οποία, με γραφεία στο Ιράν και στην Ελλάδα, οργανώνει μεταξύ άλλων εκθέσεις και συνέδρια παγκοσμίως.

09 September 2016
Banner
Banner