Επιχειρηματικές αποστολές με ενδιαφέρον για τον αγροδιατροφικό τομέα

10 August 2016

Επιχειρηματικές αποστολές με ενδιαφέρον για τον αγροδιατροφικό τομέα

Πέντε επιχειρηματικές αποστολές έχει προγραμματίσει για το επόμενο χρονικό διάστημα το Υπουργείο Εξωτερικών. Ενημέρωση για τις εν λόγω εκδηλώσεις έχει αποσταλεί ήδη εγκαίρως σε όλους τους επιχειρηματικούς φορείς και τα επιμελητήρια χώρας ενώ όσοι ενδιαφέρονται για περισσότερες πληροφορίες και δηλώσεις συμμετοχής μπορούν να απευθύνονται στην Β8 Διεύθυνση Επιχειρηματικής Ανάπτυξης του ΥΠΕΞ (τηλ. 210 3682766-0, email: sbb@mfa.gr )

Πιο συγκεκριμένα, έχουν προγραμματιστεί:

1. Επιχειρηματική αποστολή στο Καζακστάν  (Αστάνα, 26-27/9/2016)
Με την ευκαιρία της Μεικτής Διυπουργικής Επιτροπής Ελλάδας - Καζακστάν θα πραγματοποιηθεί επιχειρηματική αποστολή υπό τον Υφυπουργό Εξωτερικών κ. Δ. Μάρδα, στην Αστάνα στις 26-27/9/2016, στους τους κλάδους των αγροδιατροφικών προϊοντων, της ενέργειας, των κατασκευών, φαρμακευτικών και παραφαρμακευτικών προϊόντων, καλλυντικών, ειδών ατομικής υγιεινής και τουρισμού.

2. Επιχειρηματική αποστολή στη Σουηδία (Στοκχόλμη, 3/10/2016)
Στο πλαίσιο ανάπτυξης των διμερών οικονομικών σχέσεων της χώρας μας με την Σουηδία θα πραγματοποιηθεί επιχειρηματική αποστολή υπό τον Υφυπουργό Εξωτερικών κ. Δ. Μάρδα  στη Στοκχόλμη στις 3 Οκτωβρίου 2016 στους κλάδους των τροφίμων και ποτών, καλλυντικών, τουρισμού, real estate, τεχνολογίας αιχμής και καινοτομίας.

3. Επιχειρηματική αποστολή στην Τυνησία (Τύνιδα 2-3/11/2016)
Στο πλαίσιο ανάπτυξης των διμερών οικονομικών σχέσεων της χώρας μας με την Τυνησία θα πραγματοποιηθεί επιχειρηματική αποστολή υπό τον Υφυπουργό Εξωτερικών κ. Δ. Μάρδα στην Τύνιδα στις 2-3 Νοεμβρίου 2016 στους κλάδους του αγροτικού εξοπλισμού (αρδευτικά), τουρισμού, ιατρικών μηχανημάτων, δομικών υλικών, κατασκευών, ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ) και φωτοβολταϊκών.

4. Επιχειρηματική αποστολή στην Πολωνία (Βαρσοβία 8-10/11/2016)
Στο πλαίσιο ανάπτυξης των διμερών οικονομικών σχέσεων της χώρας μας με την Πολωνία θα πραγματοποιηθεί επιχειρηματική αποστολή υπό τον Υφυπουργό Εξωτερικών κ. Δ. Μάρδα, στην Βαρσοβία στις 8-10 Νοεμβρίου 2016 στους κλάδους των τροφίμων και ποτών, καλλυντικών, φαρμάκων, κατασκευών, δομικών υλικών, ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ), τεχνολογιών περιβάλλοντος και λογισμικού (gaming)

5. Επιχειρηματική αποστολή στην Ινδονησία (Τζακάρτα 14-17/11/2016)
Στο πλαίσιο της ανάπτυξης των διμερών οικονομικών σχέσεων της χώρας μας με την Ινδονησία, θα πραγματοποιηθεί επιχειρηματική αποστολή υπό τον Υφυπουργό Εξωτερικών κ. Δ. Μάρδα, στην Τζακάρτα της Ινδονησίας στις 14-17 Νοεμβρίου 2016, στους κλάδους τροφίμων και ποτών, τουρισμού, καλλυντικών, φαρμάκων, ναυτιλίας, κατασκευών, δομικών υλικών, ανανεώσιμων πηγών ενέργειας (ΑΠΕ) και αμυντικού υλικού.

10 August 2016
Banner
Banner