Επισκεφτείτε την ανανεωμένη μας ιστοσελίδα

11 May 2015

Επισκεφτείτε την ανανεωμένη μας ιστοσελίδα

Story Highlights

  • Η ιστοσελίδα αυτή είναι ο κόμβος της ηλεκτρονικής πληροφόρησης που παρέχει το Meat News και διαχέεται είτε με το Meat Newsletter, είτε μέσω της κοινωνικής δικτύωσης από τη σελίδα μας στο facebook

Related Articles

Νέα εμφάνιση απέκτησε η ιστοσελίδα του περιοδικού μας, την οποία σας καλούμε να επισκεφτείτε και να αξιολογήσετε, αλλά και να χρησιμοποιήσετε, αφού διαθέτει αρκετές και χρήσιμες πληροφορίες.
Από την αρχή της εκδοτικής μας προσπάθειας, έχουμε θέσει ως στόχο τη συνεχή βελτίωση των μέσων που διαθέτουμε ώστε να παρέχουμε όχι μόνο έγκυρη ενημέρωση, αλλά και με το δυνατόν πιο χρηστικό τρόπο. Θα έχετε σημειώσει, όσοι μας παρακολουθείτε από το ξεκίνημά μας, ότι το περιοδικό βρίσκεται σε μια διαρκή διαδικασία ανανέωσης, τόσο αισθητικής, όσο και ουσιαστικής -νέες στήλες, θέματα, πρωτοβουλίες. Πολλά από αυτά προέκυψαν από ιδέες και προτάσεις αναγνωστών και φίλων.
Με την ίδια τάση για ανανέωση προσεγγίζουμε και την ιστοσελίδα μας, προχωρώντας όχι μόνο στο νέο σχεδιασμό που θα αντικρύσετε αναζητώντας τη σελίδα www.meatnews.gr, αλλά και σε αλλαγές στη λειτουργικότητα της ιστοσελίδας, στοχεύοντας στην ευκολότερη πρόσβαση των χρηστών και στην καλύτερη προβολή του περιεχομένου της.
Οι επαγγελματίες του κρέατος που έχουν πρόσβαση στο ίντερνετ μπορούν σε καθημερινή βάση να ενημερώνονται από το www.meatnews.gr για όλες τις ειδήσεις που τους αφορούν. Παράλληλα μπορούν να προσφεύγουν εκεί για να βρουν τη νομοθεσία που αναζητούν, σε μια αρκετά χρήσιμη βιβλιοθήκη, την οποία περιέχει η ιστοσελίδα μας και ενημερώνεται συνεχώς με ό,τι νεότερο προκύπτει. Ακόμα έχουν τη δυνατότητα να βρουν (και να συνδεθούν άμεσα) δεκάδες επιχειρήσεις παραγωγής, εμπορίας, εξοπλισμού, υπηρεσιών στον εμπορικό κατάλογο που βρίσκεται αναρτημένος στην ιστοσελίδα. Τέλος μπορούν να ανατρέξουν στα προηγούμενα τεύχη του περιοδικού, να τα «ξεφυλλίσουν», να διαβάσουν θέματα και συνεντεύξεις που έχουν δημοσιευτεί.
Ας υπενθυμίσουμε ότι η ιστοσελίδα αυτή είναι ο κόμβος της ηλεκτρονικής πληροφόρησης που παρέχει το Meat News και διαχέεται είτε με το Meat Newsletter -την επιλεγμένη ηλεκτρονική ενημέρωση που αποστέλλεται κάθε Πέμπτη σε χιλιάδες αποδέκτες, είτε μέσω της κοινωνικής δικτύωσης από τη σελίδα μας στο facebook. Αυτή η συνδυασμένη χρήση έχει προσελκύσει μια αξιοσημείωτη επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα μας, καθιστώντας την και ένα πολύ σημαντικό μέσο προβολής. Ας το λάβουν σοβαρά υπόψη τους οι επιχειρήσεις του τομέα, αλλά και όσοι απευθύνονται με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους στους επαγγελματίες του χώρου και ας εντάξουν και αυτό το μέσο στη διαφημιστική τους καμπάνια.
Επισκεφτείτε το www.meatnews.gr και περιμένουμε τις εντυπώσεις σας!

11 May 2015
Banner
Banner