Επιμελητηριακές εκλογές με παρουσία κρεοπωλών (ανανεωμένο)

15 November 2017

Επιμελητηριακές εκλογές με παρουσία κρεοπωλών (ανανεωμένο)

Στις αρχές Δεκεμβρίου διεξάγονται οι επιμελητηριακές εκλογές, με αρκετούς κρεοπώλες να βρίσκονται υποψήφιοι σε πολλές περιοχές της χώρας, διεκδικώντας την ψήφο των επαγγλματιών.  Από όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι τώρα:

Στις εκλογές του Επαγγελματικού Επιμελητήριου Πειραιά, που γίνονται 10 και 11 Δεκεμβρίου, κατεβαίνουν ως υποψήφιοι: Σταύρος Πέρρος (πρόεδρος ΠΟΚΚ), Νίκος Παπαλαμπόπουλος (πρόεδρος Συνδέσμου Κρεοπωλών Πειραιά), Κώστα Σιδηρόπουλος, Γιώργος Ψαρρός, Κώστας Καπετάνιος.

Στις εκλογές του Επαγγελματικού Επιμελητήριου Θεσσαλονίκης που έχουν οριστεί στις 2, 3 και 4 Δεκεμβρίου από το Σωματείο Κρεοπωλών συμμετέχουν ως υποψήφιοι:
Με το συνδυασμό Ισχυρό Επιμελητήριο οι Σάββας Κεσίδης, Ευλάμπιος Καλαμπάκας, Μιχαήλ Μουλαράς, Γεώργιος Εμμανουηλίδης, Αθανάσιος Γκόσιος , Ιωάννα Αντωνιάδου.
Με το συνδυασμό Αλληλεγγύη Επαγγελματιών ο Γεώργιος Καλοχριστιανάκης.

Στις εκλογές του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών συμμετέχουν ως υποψήφιοι με το συνδυασμό του νυν προέδρου Ιωάννη Ρεκλείτη οι Βασίλης Ντεληφιλιππίδης, Θεόδωρος Ρούσσος, Απόστολος Τσιαπαρίκος και Βασίλης Μπαλατσούκας από την Ένωση Κρεοπωλών Αθήνας.

Στο Επιμελητήριο Ηρακλείου (2, 3 και 4/12) συμμετέχει ως υποψήφιος για μια ακόμη θητεία ο πρώην πρόεδρος του Συνδέσμου Κρεοπωλών Ηρακλείου, Θωμάς Φορτετσανάκης.

Στο Επιμελητήριο Αιτωλοακαρνανίας (10 -11/12) συμμετέχει ο πρόεδρος του Σωματείου Κρεοπωλών Ναυπάκτου, Ταξιάρχης Σούζας.

Στο Επιμελητήριο Ιωαννίνων συμμετέχει η Αριστέα Θώμου, γραμματέας του Σωματείου Κρεοπωλών.

Στο Επιμελητήριο Άρτας, υποψήφιος είναι ο Κεφαλάς Απόστολος.

Στο Επιμελητήριο Σερρών, υποψήφια είναι η Διαλεκτή Παυλάκη, γραμματέας του Σωματείου Κρεοπωλών.

Στο Επιμελητήριο Ημαθίας υποψήφιοι είναι ο πρόεδρος της Συντεχνίας Κρεοπωλών Βέροιας, Νίκος Κακαφίκας  και ο αντιπρόεδρος Βαγγέλης Μπάκανος.

Στο Επιμελητήριο Δράμας, υποψήφιος για άλλη μια θητεία είναι ο πρόεδρος των κρεοπωλών Στέφανος Μουρατίδης.

Το Meat News εύχεται σε όλους τους κρεοπώλες καλή επιτυχία.

15 November 2017
Banner
Banner