Επιλέξτε τη βιτρίνα της χρονιάς

11 September 2014

Επιλέξτε τη βιτρίνα της χρονιάς

Πέρασε ένας χρόνος από τότε που ξεκινήσαμε τον διαγωνισμό για τη βιτρίνα του μήνα. Δεχτήκαμε δεκάδες συμμετοχές από όλη την Ελλάδα και αναδείξαμε 36 βιτρίνες μέσα από τις σελίδες του περιοδικού, αλλά και στα ηλεκτρονικά μας μέσα. Ένας πρώτος κύκλος του διαγωνισμού ολοκληρώθηκε!
Και για να είμαστε συνεπείς με όσα υποσχεθήκαμε ξεκινώντας αυτό το διαγωνισμό, θέλουμε να αναδείξουμε και την καλύτερη βιτρίνα της χρονιάς. Μόνο που γι αυτή την επιλογή θα χρειαστούμε τη συμμετοχή των αναγνωστών μας.
Έτσι έχουμε αναρτήσει όλες αυτές τις βιτρίνες που φιλοξενήσαμε στα 12 προηγούμενα τεύχη του περιοδικού στη σελίδα μας στο facebook (facebook.com/MeatNews) και εσείς δεν έχετε παρά να επιλέξετε τη βιτρίνα που θεωρείται πιο καλή, κάνοντας like στην αντίστοιχη φωτογραφία. Περισσότερες πληροφορίες και οδηγίες υπάρχουν στη σελίδα μας στο facebook.
Σε περίπτωση που δεν είστε χρήστες του facebook, επιλέξτε τη βιτρίνα που σας αρέσει περισσότερο, σημειώστε τον αριθμό της φωτογραφίας και στείλτε τον με e-mail στο info@meatnews.gr, ή καλέστε στα τηλέφωνα του περιοδικού (210 8210028). Μπορείτε να ψηφίζετε μέχρι 30 Σεπτεμβρίου.

Μέσα από αυτή τη διαδικασία θα αναδείξουμε τις τρεις βιτρίνες που θα συγκεντρώσουν τις περισσότερες… ψήφους προτίμησης και θα τις φιλοξενήσουμε στο επόμενο τεύχος (Οκτωβρίου).

11 September 2014
Banner
Banner