Έντονο το ενδιαφέρον που ήδη εκδηλώνεται για την 1η FOODTECH

20 November 2018

Έντονο το ενδιαφέρον που ήδη εκδηλώνεται για την 1η FOODTECH

Τις τεχνολογίες παραγωγής, επεξεργασίας, συσκευασίας, αποθήκευσης και διακίνησης Τροφίμων & Ποτών θα αφορά η FOODTECH, μια νέα premium και 100% στοχευμένη στη Βιομηχανία Τροφίμων έκθεση. Η νέα αυτή έκθεση, τη διοργάνωση της οποίας ανακοίνωσε η Forum A.E., απευθύνεται σε ιδιοκτήτες και στελέχη από όλο το φάσμα των παραγωγικών και εμπορικών επιχειρήσεων του κλάδου Τροφίμων & Ποτών και πρόκειται να πραγματοποιηθεί στις 12-14 Οκτωβρίου στο Metropolitan Expo.

 

Οι εκθέτες θα ξεπεράσουν τους 300

Η FOODTECH θα διοργανώνεται κάθε 2 χρόνια, στα μέσα Οκτωβρίου, και θα συμμετάσχουν σε αυτήν ως εκθέτες οι σημαντικότερες προμηθευτικές επιχειρήσεις από την Ελλάδα και το εξωτερικό που παράγουν ή εισάγουν προϊόντα και υπηρεσίες Τεχνολογίας και Εξοπλισμού του κλάδου των Τροφίμων & Ποτών. Μάλιστα, όπως ανακοινώνουν οι διοργανωτές, με βάση το ενδιαφέρον που έχει ήδη εκδηλωθεί για συμμετοχή στην 1η FOODTECH το 2019, οι εκθέτες αναμένεται να ξεπεράσουν τους 300. Από αυτούς 45 θα είναι ξένοι εκθέτες, τα περίπτερα των οποίων θα αναπτυχθούν σε 7 εθνικά pavilions.

Κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός στη νότια πύλη της Ευρώπης

Το όραμα της διοργανώτριας εταιρείας για τη FOODTECΗ είναι η δημιουργία μιας μεγάλης έκθεσης Τεχνολογίας και Εξοπλισμού για τον κλάδο Τροφίμων και Ποτών. Στόχος είναι η νέα αυτή έκθεση να αποτελέσει μια κομβική εμπορική συνάντηση με τη συμμετοχή εκατοντάδων Ελλήνων και ξένων εκθετών, αλλά και την παρουσία χιλιάδων σημαντικών εμπορικών επισκεπτών όχι μόνο από την Ελλάδα, αλλά και από αγορές στόχους του εξωτερικού, δημιουργώντας έτσι ένα κορυφαίο εκθεσιακό γεγονός στη νότια πύλη της Ευρώπης. Συγκεκριμένα, η FOODTECH 2019 αναμένεται να προσελκύσει ως hosted buyers 200 σημαντικούς ξένους αγοραστές, από επιλεγμένες αγορές στόχους, οι οποίοι θα πραγματοποιήσουν πάνω από 3.000 b2b meetings με τους Έλληνες εκθέτες. Το συνολικό κόστος μετάκλησης και φιλοξενίας των hosted buyers θα ξεπεράσει τις 100.000€!

Ημερομηνία-κλειδί

Η FOODTECH θα φιλοξενηθεί στο Metropolitan Expo και θα πραγματοποιηθεί σε στρατηγικά επιλεγμένες ημερομηνίες: 12, 13 και 14 Οκτωβρίου 2019. Η εποχή αυτή θεωρείται ιδανική για τον κλάδο, ώστε οι επιχειρηματίες και τα στελέχη της βιομηχανίας που θα επισκεφθούν την έκθεση να ενημερωθούν και να προβούν σε όλες τις επενδυτικές τους επιλογές προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες τους για την παραγωγή του επόμενου έτους.

Παράλληλες εκδηλώσεις με επιμορφωτικό χαρακτήρα

Η FOODTECH, σε συνεργασία με τους Συνδέσμους και τους επιστημονικούς φορείς θα φιλοξενήσει μια σειρά από καινοτόμα και ολοκληρωμένα προγράμματα επιμόρφωσης. Οι εκδηλώσεις αυτές θα αφορούν μια ευρεία θεματολογία όπως: Ασφάλεια τροφίμων, εναλλακτικές μέθοδοι παραγωγής και αυτοματοποίησης, καθώς και μια σειρά από εξειδικευμένα θέματα για κάθε έναν από τους βασικούς κλάδους της Βιομηχανίας Τροφίμων και Ποτών.

Η FORUM A.E., διοργανώτρια της διεθνώς καταξιωμένης έκθεσης FOODEXPO, καθώς και άλλων μεγάλων διεθνών εκθέσεων (HORECA, XENIA, ARTOZA, OENOTELIA κλπ.), με τις αξίες και την τεράστια τεχνογνωσία της αποτελεί εγγύηση για την επιτυχία και την εμπορική αποτελεσματικότητα και της νέας έκθεσης.

* Η FOODTECH τελεί υπό την αιγίδα των: Σύνδεσμος Ελληνικών Βιομηχανιών Τροφίμων (ΣΕΒΤ), Σύνδεσμος Βιομηχανιών Παραγωγής Υλικών & Συσκευασίας (ΣΥΒΙΠΥΣ), Ελληνικός Σύνδεσμος Ετικετοποιών (ΕΛΣΕΤ), Πανελλήνια Ένωση Τεχνολόγων Τροφίμων (ΠΕΤΕΤ), Σύνδεσμος Ελληνικών Επιχειρήσεων Εξαγωγής-Διακίνησης Φρούτων, Λαχανικών & Χυμών (INCOFRUIT HELLAS).

20 November 2018
Banner
Banner