Έντονος και γόνιμος διάλογος στο Συνέδριο της ΠΟΚΚ

29 May 2018

Έντονος και γόνιμος διάλογος στο Συνέδριο της ΠΟΚΚ

"Νέα εποχή για την ΠΟΚΚ" χαρακτηρίζει το 37ο Συνέδριο, που πραγματοποιήθηκε στο Βόλο, το προεδρείο της Ομοσπονδίας σε δελτίο τύπου που εξέδωσε σήμερα:

 

Το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη της Ομοσπονδίας μας πραγματοποίησαν επιτυχώς την Κυριακή 27 Μαΐου 2018 το 37ο Συνέδριο της ΠΟΚΚ στο Βόλο, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Επιμελητηρίου Ν. Μαγνησίας.

Έντονος αλλά και γόνιμος διάλογος επικράτησε καθ΄όλη τη διάρκεια της συνεδρίασης. Τα θέματα που συζητήθηκαν ήταν πολλά και φλέγοντα και τα μέλη της Ομοσπονδίας που κατέφθασαν στο Βόλο από όλη την Ελλάδα, ανέπτυξαν τις θέσεις τους και σε κλίμα έντονου προβληματισμού ακολούθησε μια εποικοδομητική συζήτηση.

Χαρακτηριστικά:

  • Με ομοφωνία επικυρώθηκε η αποχώρηση της ΠΟΚΚ από την ΕΔΟΚ
  • Επικροτήθηκε με συντριπτική πλειοψηφία η προσφυγή της ΠΟΚΚ στο Συμβούλιο της Επικρατείας για το ζήτημα των Ταμειακών μηχανών.
  • Εγκρίθηκε ομόφωνα η πρόταση του Σωματείου Σερρών για πανελλαδική προβολή των καταστημάτων υπό την αιγίδα της ΠΟΚΚ και προχωρούμε στην υλοποίησή της το συντομότερο δυνατό.
  • Έγινε αποδεκτή η πρόταση του Συνδέσμου Κατ/χών Κρεοπωλών Πειραιά για να προβούμε σε κίνηση έντυπης διαμαρτυρίας μέσω των καταστημάτων μας για τον αθέμιτο ανταγωνισμό που υφίσταται ο κλάδος στις εορταστικές περιόδους.

Το συνέδριο αυτό σηματοδοτεί μια νέα εποχή για την ΠΟΚΚ, όπου οι νέοι συνάδελφοι με τις φρέσκιες ιδέες τους κέντρισαν το ενδιαφέρον όλων. Έτσι, ο συνδυασμός της σοφίας των παλαιοτέρων με τη δυναμικότητα των νέων μελών προοιωνίζει "πεδίο δόξης λαμπρό"!

Τελειώνοντας, αξίζει να τονίσουμε, ότι η φιλοξενία και η οργάνωση του συνεδρίου, από το Σωματείο κρεοπωλών Βόλου ήταν άψογη και υποδειγματική και έχουν τις θερμές μας ευχαριστίες.

Από τη Διοίκηση

Ο Πρόεδρος Σταύρος Πέρρος

Ο Γεν. Γραμματέας Σάββας Κεσίδης

29 May 2018
Banner
Banner