Ενημερωτικές ημερίδες από το Σωματείο Θεσσαλονίκης

10 December 2015

Ενημερωτικές ημερίδες από το Σωματείο Θεσσαλονίκης

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκαν οι δύο ενημερωτικές ημερίδες που διοργάνωσε ο αντιπεριφερειάρχης Aγροτικής Oικονομίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Ιωάννης Ταχματζίδης μαζί με το Σωματείο Κρεοπωλών Νομού Θεσσαλονίκης στις 2 και 9 Δεκέμβρη.
Οι ημερίδες είχαν θέμα την «Εφαρμογή της ΚΥΑ 412/8932/2012 για τον έλεγχο της ελληνικής αγοράς κρέατος σε σχέση με την προέλευση-καταγωγή του» και πραγματοποιήθηκαν η πρώτη στο δημαρχείο Λαγκαδά και η δεύτερη στο περίπτερο 8 της ΔΕΘ στη Θεσσαλονίκη.
Οι κρεοπώλες που συμμετείχαν στις ημερίδες είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το πώς να είναι σωστά προετοιμασμένοι σε περίπτωση ελέγχου από τα ίδια τα κλιμάκια ελέγχου του ΕΛΓΟ, αλλά για τα νέα ασφαλιστικά και φορολογικά μέτρα από τους εκπροσώπους του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης Ιωάννη Σωπασή και Ιωάννη Δόβελο.
Στις ημερίδες παρευρέθηκε σύσσωμο το Δ.Σ. του Σωματείου αλλά και πλήθος κρεοπωλών που άδραξαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για το φλέγον ζήτημα της προέλευσης- καταγωγής του κρέατος προς αποφυγή παράβασης.
Το "παρών" έδωσε επίσης ο ίδιος ο αντιπεριφεριάρχης Ιωάννης Ταχματζίδης, ο διευθυντής Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής Νίκος Κυριακού, η κτηνίατρος και σύμβουλος του αντιπεριφερειάρχη Αγροτικής Ανάπτυξης Ελένη Δραγατίδου, ο δήμαρχος Λαγκαδά Γιάννης Καραγιάννης και ο επίτιμος πρόεδρος του Σωματείου Νίκος Εμμανουηλίδης.

10 December 2015
Banner
Banner